Dolazi Ural Airlines

Ural Airlines uskoro leti na redovnoj liniji Soči – Beograd?

Ruski prevoznik iz Jekatarinburga nedavno je podneo zahtev Direktoratu civilnog vazduhopolovstva Republike Srbije za izdavanje dozvole za uspostavljanje redovne komercijalne avionske linije na relaciji Soči – Beograd.

Ural Airlines

Po predviđenom planu koji je naveden u ovom dokumentu, Ural Airlines leteo bi jednom nedeljno, počev od 27. juna na liniji Soči – Beograd – Soči. Ovo je bitna novina na tržištu, s obzirom da trenutno samo Jat Airways saobraća na ovoj liniji, dok se avio karte za letove domaće kompanije ne mogu naći u prodaji, jer su letovi nekomercijalnog tipa i služe samo za prevoz srpskih građevinskih radnika koji rade u Sočiju. Ukoliko se ova linija odobri, biće interesantno i videti koju će cenu ponuditi Ural Airlines, uzimajući u vidu da su prethodno avio karte koštale 415 EUR za povratnu kartu i 210 EUR za kartu u jednom smeru.

 

Rusija i Srbija trenutno već imaju solidnu povezanost vazdušnim putem, sa 28 letova na nedeljnom nivou između Beograda i Moskve (Jat Airways izdvaja ovu relaciju kao jednu od najprofitabilnijih), a dodatne linije samo bi produbile odličnu saradnju. Kako u potpisanom ugovoru između dve države nema specifičnih ograničenja, pojačavanje avio saobraćaj je bazirano samo na proceni ekonomske dobiti.

 

Soči je interesantna destinacija iz više razloga. Pored povoljne pozicije na Crnom moru, početkom naredne godine u ovom gradu će se održati Zimske olimpijske igre na čijim pripremama se već uveliko radi. Rusko primorsko naselje trenutno je ogromno gradilište, a baš iz ovog razloga mnogim našim građevinskim radnicima ovo je atraktivna prilika za zaradu, pa se samim tim ukazala potreba za redovnom avionskom vezom.

Online Rezervacije letova na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar