Turkish Airlines: Dodatni letovi ka Beogradu

Turkish Airlines: Povećanje broja letova na liniji Beograd – Istanbul tokom zime

U periodu u kojem neke kompanije umanjuju broj letova, očekuje se da turska nacionalna avio kompanija Turkish Airlines čak i pojača letove između Istanbula i Beograda.

 

turkish-airlines1

 

Planirano je da počev od zimskog reda letenja, 27. oktobra 2013, Turkish Airlines leti tri puta dnevno za Beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, nasuprot dosadašnja dva dnevna poletanja. U početku tri dnevna polaska imaće samo dva dana, ponedeljak i subota, ali će od 21. novembra biti uvedeni letovi i četvrtkom.

 

Na ovaj način Turkish Airlines imaće jutarnji, popodnevni i večernji let iz Beograda za aerodrom Ataturk u Istanbulu. Tačni termini su 09:30, 14:25 (novi termin) i 20:20 – ukupno 17 letova nedeljno, umesto dosadašnjih 14.

 

Ipak, avio kompanija Turkish Airlines neće imati veći kapacitet putnika u svojim avionima, jer će na ovoj liniji saobraćati Airbus A319 koji broji 33 putnička mesta manje u odnosu na trenutni Boeing 737-800 koji će saobraćati do 27. oktobra. Avio kompanija Turkish Airlines na ovaj način želi da optimizuje polaske u skladu sa željama putnika i na taj način poveća i prodaju avio karata.

 

Turkish Airlines trenutno ima promotivnu akciju za avio karte ka Istanbulu i njihova cena je već od 154 EUR. Ovo je cena povratne avio karte, sa uračunatim svim dodatnim troškovima, a u cenu je uključena standardna usluga Turkish Airlinesa: besplatno čekiranje prtljag, unošenje ručne torbe u avion, kao i posluženje tokom leta. Povoljne avio karte već danas možete rezervisati, a akcija traje do 31.10.2013. Podrazumevan period putovanja je od 11.09. do 31.10. 2013. godine.

 

Turkish Airlines treći put zaredom je osvojio Skajtreks nagradu za najbolju avio kompaniju u Evropi, najprestižnije priznanje u avio industriji. Osim toga nosi i titulu najbolje avio kompanije u Južnoj Evropi, kao i priznanje za najbolji ketering u biznis klasi u celom svetu.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar