Aeroflot registrovao low cost avio kompaniju – Dobrolet

Dobrolet: Nova ruska low cost avio kompanija

Ruska avio kompanija Aeroflot ovih dana je i zvanično potvrdila će uskoro lansirati low cost avio kompaniju Dobrolet.

 

dobrolet

 

Ovo ne samo da je novina za Aeroflot, već i za celokupnu Rusiju, koja nikad do sad nije imala low cost avio kompaniju, a ovakav potez ruske avio kompanije prvi put je nagovešten u julu ove godine.

 

Ime low cost avio kompanije Dobrolet potiče od starog naziva avio kompanije Aeroflot, a sedište kompanije će biti takođe u Moskvi. Aeroflot će imati potpuno vlasništvo nad low cost kompanijom, a u prvoj fazi razvoja, koja će trajati dve godine, planira da uloži više od sto miliona američkih dolara.

 

Dobrolet će raspolagati avionom Boeing 737-800NG, a izgledu kabine će biti kao i kod drugih low cost avio kompanija. Za početak se planiraju letovi ka najpopularnijim destinacijama u Rusiji i Evropi. Dobrolet će saobraćati od Moskve do Sankt Peterburga, Mahačkale, Samare, Kalinjingrada, Krasnodara, Novog Urengoja. Jekaterinburga i Ufe. Kasnije se može očekivati proširenje ove mreže na ukupno 19, pa zatim i 26 ruskih destinacija, dok bi nakon toga Dobrolet počeo da leti i ka međunarodnim destinacijama, Jerevanu, Kijevu i Istanbulu.

 

Poslovanje ove low cost avio kompanije zamišljeno je tako da putnicima ponudi do 40% niže cene za avio karte u odnosu na tradicionalne avio kompanije, kao što su Lufthansa, Air Serbia, ali i Aeroflot.

 

Kada Dobrolet počne da radi, pa i proširi broj destinacija i putnici iz naše zemlje bi mogli da očekuju povoljnije avio karte ka ruskim destinacijama.

 

Trenutno, Aeroflot ima promotivnu akciju u kojoj je snizio cene povratne avio karte ka brojnim destinacijama, pa tako let iz Beograd do Moskva je od 276 EUR, do Sankt Peterburga od 279 EUR, Jerevan od 430 EUR, Tokio od 555 EUR, Šangaj od 607 EUR. Avio karte avio kompanije Aeroflot do Delhi su od 661 EUR, do Hong Kong od 751 EUR, do Bangkok od 752 EUR, a do Havana od 756 EUR. U cenu su uračunati svi dodatni troškovi, a promocija traje do 31.10. ove godine za period putovanja do 31.03.2014. godine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Aeroflot

Rezervišite odmah avio karte kompanije Aeroflot online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar