Alitalia promo jesen 2013

Alitalia: Novembarska promo akcija

Italijanska avio kompanija Alitalia ovog meseca snizila je cene letova ka brojnim evropskim i severnoafričkim destinacijama. 

 

italija-piza

 

Avio karte su snižene za 10 destinacija u, matičnoj zemlji avio kompanije Alitalia, Italiji, ali se na popustu našlo još šest evropskih i severnoafričkih letova.

 

Avio karte sa aerodroma Nikola Tesla do Rim su već od 40 EUR, koliko košta i avio karta do: TorinoBolonjaVenecijaNapulj, Trst, Firenca,Đenova i Piza. Jedini izuzetak je avio karta iz Beograd do Milano koja je nešto povoljnija i njena cena kreće od 30 EUR.

 

Ostali evropski letovi avio kompanije Alitalia su takođe na promotivnom popustu tokom novembra. Jeftine avio karte mogu da se rezervišu i kupe na liniji od Beograd do Barselona, a cena avio karte kreće već od 40 EUR, koliko košta i avio karta do španske prestonice Madrid. Alitalia ovog puta izdvaja i ponudu avio karata do Amsterdam čija cena kreće već od 30 EUR, dok je cena avio karte do London već od 20 EUR.

 

Druge destinacije koje su se našle na promociji avio kompanije Alitalia obuhvataju severnoafričke gradove Kairo, Casablanca i Alžir, a cena avio karte do ovih destinacija je već od 100 EUR.

 

Sve cene su navedene bez uračunatih dodatnih troškova, a karte su u jednom pravcu. Prodaja avio karata po promotivnim cenama za ove destinacije će trajati do 15. novembra 2013. godine, a za period putovanja od 11. novembra do 19. decembra 2013. godine

 

Predstavnici avio kompanije Alitalia naglašavaju da je broj mesta po ovim povlašćenim cenama ograničen i može se desiti da se ova mesta u avionu rasprodaju ukoliko putnici ne reaguju što pre.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar