Ethiopian Airlines: promotivna ponuda

Ethiopian Airlines: Povoljno do afričkih destinacija

Iako su letovi avio kompanije Ethiopian Airlines već neko vreme dostupni na našem tržištu, ovih dana krenula je prva promotivna kampanja za avio karte ove kompanije.

 

ethiopian-airlines

 

Kako je navedeno u saopštenju Ethiopian Airlines, promotivna ponuda za čak 19 letova trajaće do 30. novembra, a za putovanje u periodu od današnjeg dana pa do 30. juna 2014. godine. Jedini izuzetak je u periodu od 15. decembra 2013. do 16. januara 2014., kada će promocija na kratko biti pauzirana.

 

U saradnji sa AirSerbia, letove sa aerodrom “Nikola Tesla” do afričkog kontinenta, iz transfernih tačaka u MilanoRimFrankfurt ili Pariz preuzima avio kompanija Ethiopian Airlines do izabrane destinacije u Africi.

 

Sedište avio kompanije je u Adis Abeba, a do ove destinacije cena povratne avio karte iz Beograda kreće već od 745 EUR. Sa aerodroma u Adis Abeba dalje se preseda ka ostalih osamnaest gradova širom Afrike. Cena avio karte do Johanesburga je tako, već od 761 EUR, do Lagosa od 772 EUR, do Najrobi od 750 EUR, do Akra od 793 EUR, do Abidžan od 816 EUR, a do Dar es Salam od 755 EUR.

 

Poslednja destinacija u zapadnoj Africi u ovoj ponudi je Lome do koje cena avio karte kreće već od 792 EUR, a do Kilimandžaro je od 755 EUR, koliko košta avio karta i do Zanzibar.

 

Cena avio karte do Mombasa je od 749 EUR, do Sejšeli je od 778 EUR, do Mapoto je od 875 EUR, do Kartum od 791 EUR, do Luanda je od 958 EUR, do Lusaka je od 959 EUR, do Kigali je od 1027 EUR. Poslednje dve destinacije su Harare do koje cena avio karte kreće već od 1087 EUR i Budžumbura sa cenom leta od 1090 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte, sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a ovaj iznos može da varira u zavisnosti od toga da li se odabere let preko Rim, Milan, Frankfurt ili Pariz. Na ovaj način cene mogu biti malo skuplje, ali će ova ponuda i dalje ostati najpovoljniji način da putnik stigne do navedenih afričkih destinacija.

 

Takođe, broj mesta po ovim cenama je ograničen.

 

Online rezervacije letova kompanije Ethiopian Airlines na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Rent-a-Car Online rezervacije za sve destinacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar