Lufthansa promo decembar 2013

Lufthansa: Jeftine avio karte ka Severnoj Americi i Evropi

Nemačka avio kompanija Lufthansa snizila je cene avio karata ka Americi, Kanadi i brojnim evropskim destinacijama. 

Lufthansa avion

Na popustu avio kompanije Lufthansa mogu se kupiti jeftine avio karte za period putovanja od 16. decembra ove godine do 1. marta 2014. godine. Avio karte se mogu kupiti već danas, ali bar nedelju dana pre planiranog leta, a promotivna akcija neće važiti jedino za letove u periodu od 17. decembra do 6. januara.

 

U fokusu promocije avio kompanije Lufthansa u ovom periodu su letovi ka Severnoj Americi, t.j. Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, a najjeftinija povratna avio karta u ponudi je na relaciji Beograd – Njujork čija cena je već od 599 EUR. Povoljne avio karte se mogu kupiti i iz Beograda do Toronto sa cenom koja kreće od 679 EURČikago je od 719 EURMajami od 759 EUR, a Boston i Los Anđeles od 769 EUR.

 

Jeftine povratne avio karte mogu da se kupe i za relaciju Beograd – Filadelfija i Beograd – Hjuston, a njihova cena je već od 779 EUR, Orlando je od 799 EURSan Francisko od 819 EUR, a Dallas, Atlanta i Sijetl od 839 EUR. Snižene su avio karte do Detroit i mogu se kupiti od 849 EUR, Denver je od 879 EUR, a Vankuver od 929 EUR.

 

Pored letova ka Severnoj Americi na sniženju avio kompanije Lufthansa našlo se više od trideset letova sa aerodroma Nikola Tesla ka evropskim destinacijama. Najpovoljnije avio karte su do Amsterdam, Kopenhagen i Berlin koje se mogu kupiti od 179 EUR, a iz ponude izdvajamo još letove doBriselMilanoPariz i Rim koji su od 189 EURIstanbul je od 199 EUR, Hamburg i London su od 209 EUR, Beč, Prag i Cirih od 249 EUR, a Madrid od229 EUR.

 

Sve navedene cene su sa uključenim dodatnim troškovima, a za povratne avio karte avio kompanije Lufthansa.

 

Jedna od zanimljivosti zimske promo akcije avio kompanije Lufthansa je i mogućnost da putnici čekiraju dodatnu torbu sa svojim skijama bez dodatnih troškova. Kako navode predstavnici ove avio kompanije za ovakvu ponudu doduše važe određena pravila i ona nije dostupna za neke letove, ali će sigurno značiti najvećem broju putnika koji budu odlučili da na svoje zimovanje polete sa avio kompanijom Lufthansa.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar