Lufthansa promo avio karte februar

Lufthansa: Povoljno ka svetskim destinacijama

Nemačka avio kompanija Lufthansa pokrenula je promotivnu akciju na kojoj je snizila cene ka brojnim svetskim destinacijama.

 

avio-kompanija-lufthansa

 

Promo akcija obuhvata veliki broj destinacija raširenih na gotovo svim kontinentima, a ka kojima avio kompanija Lufthansa iz Beograda leti preko aerodroma u Minhenu i Frankfurtu.

 

Jeftine avio karte se mogu kupiti od današnjeg dana do 12. marta 2014. godine, a za putovanja u periodu od 27. februara do 30. juna ove godine. Takođe, povratak mora biti u periodu od 2. marta do 30. septembra, a iz promotivne akcije je isključen period od 16. do 23. aprila 2014. godine.

 

Najjeftinije povratne avio karte su za letove sa aerodroma “Nikola Tesla” do Abu Dabija sa cenom već od 439 EUR, dok su avio karte do Muskata od 549 EUR, a do Šangaja od 599 EUR.

 

Avio karte iz Beograda do Bangkoka, Delhija ili Dohe su već od 629 EUR, dok se do Južne Afrike, to jest Johanesburga može otputovati već po ceni od 649 EUR. Na sniženju avio kompanije Lufthansa našli su još letovi Beograd – Lagos sa cenom povratne avio karte od 729 EUR, do Singapura od 799 EUR, a do Džakarte od 889 EUR.

 

Avio kompanija Lufthansa ponudila je promotivne cene avio karata i do brazilskih gradova, pa se avio karta do Sao Paola može kupiti po ceni od 1079 EUR, a do Rio de Žaneira od 1109 EUR.

 

Ovo je samo deo ponude ove nemačke avio kompanije, a na izboru su i mnogi letovi ka američkim i evropskim destinacijama. Sve navedene cene su sa uključenim dodatnim troškovima, a za povratne avio karte avio kompanije Lufthansa i sa uključenom standardnom uslugom ove avio kompanije. Broj avio karata po ovim cenama je ograničen!

 

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar