Alitalia: Jeftine avio karte za letove tokom maja

Alitalia: Promo akcija za letove ka italijanskim gradovima

Tokom većeg dela meseca marta avio kompanija Alitalia imaće promo akciju na kojoj će ponuditi jeftine avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” do velikog broja destinacija u Italiji.

 

Alitalia Beograd

 

Povratne avio karte na promociji avio kompanije Alitalia mogu da se kupe od danas i sve do 25. marta 2014. godine, a za period putovanja od 3. do 31. maja 2014. godine.

 

Najjeftinija avio karta može se kupiti za letove sa aerodroma “Nikola Tesla” do Rima, po ceni već od 109 EUR. Ka ostalim destinacijama u Italiji može da se doputuje sa presedanjem baš u ovom gradu, inače glavnoj bazi avio kompanije Alitalia.

 

Cena avio karte identična je za sve druge italijanske destinacije, kojih na ovom popustu ima čak petnaest. Povratna avio karta može se kupiti po ceni od 165 EUR ka Torinu, Milanu, Veneciji, Bolonji, Pizi, Firenci, Napulju, Bariju, Brindiziju, Palermu, Kataniji, Lamecija Termeu i Ređo di Kalabrija.

 

Ove cene navedene su za povratne avio karte sa svim dodatnim troškovima uračunatim u taj iznos. Određena pravila se primenjuju, a broj mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar