Air Serbia: Happy Friday 14. mart

Air Serbia Happy Friday promo akcija za 14. mart

Ovonedeljna Happy Friday promo akcija domaće avio kompanije Air Serbia nudi izuzetno povoljne cene avio karata ka šest evropskih destinacija.

 

air-serbia-A319

 

Promo akcija traje samo u toku petka, 14. marta 2014., a mogu se kupiti avio karte za period putovanja od 15. marta do 31. maja 2014. godine.

 

Na Happy Friday promo akciji najpovoljnije avio karte mogu da se kupe za liniju sa aerodroma “Nikola Tesla” do Sarajeva sa cenom već od 99 EUR. Druga destinacija na Balkanskom polustrvu na Happy Friday sniženju je Atina, sa cenom najjeftinije avio karte od 109 EUR.

 

Avio karte za liniju Beograd – Berlin mogu se kupiti već od 129 EUR, cena povratne avio karte do Ciriha je od 139 EUR, do Stokholma je od 149 EUR, a do Moskve od 199 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima. Cene podrazumevaju standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia, a broj avio karata je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

U nedelji koja je sad već iza nas, avio kompanija Air Serbia uzela je na lizing još jedan avion Airbus A320. Ovo je već treća letelica ovog tipa, sa kojom domaća avio kompanija želi da se pripremi za predstojeću letnju sezonu. Sva tri aviona trebala bi uskoro da slete u Minhen gde će dalje biti prilagođeni zahtevima avio kompanije Air Serbia. Zbog novih izmena u floti nacionalne avio kompanije, plan je da poslednji stari Boeing 737-300 obavi svoj finalni let 28. aprila.

 Air Serbia Logo

Online rezervacije letova kompanije Air Serbia na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar