Play Friday Blog: Stanari mora

Živite na “Svetu” i proputujte svet

Svi ste čuli za kruz brodove? Brodove za put oko sveta? A brodove za put oko sveta na kom stanuju ljudi? Ne? Onda danas mogu nešto da vam pokažem.

Play Friday Blog Stanari mora

“Svet” (eng. “The World”) je stambeni kruz brod, dugačak 196 metara, na kome žive tzv. Stanari. On obilazi ceo svet, u jednom mestu se zadržava par dana, ima 20 članova posade, Ambasadore širom sveta i svega 200 “ukućana”. U njemu ima 165 stanova (106 apartmana, 19 jednosobnih stanova i 40 garsonjera), koje Stanari uređuju po svojoj volji, donose svoj nameštaj, slike, knjige… Sami dekorišu, jer, oni su vlasnici.

Play Friday

Imaju prodavnicu i jedan veliki supermarket, a kad im se ne kuva mogu da odu u jedan od 6 restorana. Zamislite da idete na golf, fitnes, u biblioteku, do Kube, do Afrike – a da ne mrdnete od kuće!

S jedne strane, sve ovo liči na jednu malu plutajuću sektu. S druge, ovo je stan za put oko sveta, verovatno predivno iskustvo – ako nemate morsku bolest. Uostalom, pogledajte sami kako to izgleda na njihovom zvaničnom sajtu.

Oni su trenutno na putu kroz Evropu i Skandinaviju, a posle nastavljaju za Afriku. Tako da eto… Svaki petak nešto novo. :)

PLAY IS THE WAY!

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar