Ryanair: Podgorica – London i nakon letnje sezone

Ryanair: Leti do Crne Gore i tokom zime, potvrđena redovna linija Podgorica – London

Najveća evropska low cost avio kompanija, Ryanair, objavila je da će sezonsku liniju od Podgorice do Londona pretvoriti u redovnu liniju koja će biti aktivna tokom cele godine.

Ryanair Podgorica London

Vest dolazi samo mesec dana nakon što je linija Podgorica – London Stansted uspostavljena, tad zamišljena samo kao sezonska, kako bi ispratila predstojeći turistički period.

 

Na ovaj način putnicima je ponuđeno jeftino putovanje između dva grada i tokom zime, sa cenom avio karte u jednom pravcu je već od 19.99 EUR.

 

Po prethodnim zvaničnim navodima iz 2013. godine, avio kompanija Ryanair će saobraćati između Velike Britanije i Crne Gore bar do 2016. godine. Tada je low cost avio kompanija ponudila letove do 14 destinacija, sa aerodroma u Podgorici i u Tivtu.

 

Pored ove linije, avio kompanija Ryanair već skoro godinu dana iz Podgorice veoma uspešno saobraća do Brisela u Belgiji – prosečna popunjenost putničkih mesta 82.2%, što je izvanredan uspeh.

 

U zvaničnoj izjavi, Ministar turizma i održivog razvoja Crne Gore izjavio je da je srećan što je avio kompanija Ryanair prva low cost avio kompanija koja je pokrenule letove ka ovoj državi, jer nju ujedno i smatraju začetnikom low cost putovanja u Evropi.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar