Vueling: Velika septembarska promotivna akcija

Vueling: Velika promotivna akcija do 9. septembra, avio karte već od 25 EUR

Low cost avio kompanija Vueling iz Španije za početak septembra spremila je veliko sniženje cena avio karata na kojoj su se našli letovi do 142 destinacije iz mreže ove avio kompanije.

Promotivna akcija je već na snazi i avio karte po sniženim cenama se mogu i danas kupiti, a trajaće sve do 9. septembra 2014. godine. Jeftine avio karte se mogu kupiti za sva putovanja u periodu od 15. septembra ove do 25. marta naredne godine.

 

Na sniženju se našlo više od milion mesta u avionima avio kompanije Vueling na linijama do 142 destinacije širom Evrope i Severne Afrike. Letovi sa beogradskog aerodroma do ostalih evropskih i severnoafričkih gradova obavljaju se preko čvorišta ove avio kompanije u Barseloni, do koje je cena specijalno snižena.


Na ovaj način mogu se kupiti jeftine avio karte i do Madrida, Lisabona, Kazablanke, Pariza, Tuluza, Marseja, Nanta, Londona, Dablina, Edinburga, Brisela, Amsterdama, Diseldorfa, Hanovera, Hamburga, Štutgarta, Kopenhagena, Osla, Stokholma, Milana, Ženeve, Ciriha i još mnogih drugih destinacija.

 

Avio karte u jednom pravcu do nekih destinacija na ovom promotivnom popustu mogu da se kupe već od 25 EUR, a ova cena podrazumeva već uračunate dodatne troškove i standardnu uslugu avio kompanije Vueling.

 

Broj avio karata po najjeftinijim cenama je ograničen, pa savetujemo da već danas pozovete naše agente, a avio kompanija Vueling ističe i to da se kupovina avio karata mora obaviti bar 12 dana pre datuma polaska.

 

Avio kompanija Vueling od 20. juna leti na liniji Beograd – Barselona, obavljajući nedeljno tri leta između ova dva grada.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar