Air France – Poslednji dan velike Oh La La promotivne akcije

Na sniženju veliki broj destinacija u Južnoj Americi, Aziji i Africi

Poslednja prilika da kupite avio karte na velikoj promociji avio kompanije Air France na kojoj su sniženi letovi za preko 30 svetskih destinacija.

Air France Oh La La septembar Beograd Azija Afrika

Promotivna akcija traje još samo danas, 14. septembra, a cene povratnih avio karata za letove iz Beograda su već od 589 EUR.

Avio karte do Bangkoka, Muskata i Dubaija su već od 589 EUR, Kuala Lumpur i  Johanesburga po ceni od 609 EUR, do Rio de Žaneira i Najrobija od 639 EUR, a do Džakarte i Hong Konga po ceni već od 659 EUR.

Avio karte do Singapura i Osake možete kupiti po ceni već od 679 EUR, do Bogote i Buenos Ajresa po ceni od 689 EUR, do Tokija od 699 EUR, Bali od 759 EUR, do Sent Martina po ceni od 809 EUR, a do Montevidea i Mauricijusa od 859 EUR, do Dohe po ceni od 879 EUR.

Cene navedene na promotivnoj akciji Oh La La podrazumevaju povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije.

Period putovanja varira u zavisnosti od izabrane destinacije, a važe i neka ograničenja o čemu se možete raspitati kod naših agenata. 

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, rezervišete već danas Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar