Bangkok grad kontrasta – Avio karte po neverovatnoj ceni od 550 EUR

Letujte zimi na Tajlandu uz promotivne cene avio karata već od 550 EUR

Sličan ali drugačiji. Moto sa suvenira koji najkraće, a najbolje opisuje Bangkok, grad koji spaja poznato i egzotično u jednu pravu harmoniju doživljaja.

Beograd_Bangkok2

Uz priznanje da visoke temperature, zagađenja i politička nestabilnost čine Bangkok manje idealnim gradom ipak mnogo više stvari ga čini izuzetnim turističkim gradom. Hranu ćete voleti. Ulična hrana će osvojiti sva Vaša čula i dok ne probate čuvene nudle na nekom od štandova duž ulica Bangkoka ne smete reći da ste probali tajlandsku hranu. Stari deo grada je naš favorit, posebno Banglamphu i Chinatown delovi grada koji ga oslikavaju tačno onakvim kakav je bio, pre šoping centara i klimatizovanog novog centra grada. Ali masaže od par eura u nekom od tržnih centara u novom delu Bangoka ne treba nikako da propustite, posebno posle višečasovnog šopinga.

Kontradiktornosti su upravo ono što “Gradu Anđela” donosi posebnu draž i vrednost, jer grad sa više lica turistima je uvek više nego zanimljiv. Mega šoping centar naslonjen na 200 godina staru seosku kuću, budistički hram koji deli dvorište sa striptiz klubom, ulični štandovi sa hranom iznad koji se nalaze moderni restorani na vrhu nebodera…oku zanimljiv prizor svakako.

Beograd_Bangkok1

Bangkok će vam pružiti poseban doživljaj upravo na svojim živahnim ulicama, pa prošetajte kroz Chinatown i možda naletite upravu na izvođenje kineske opere u nekoj maloj, skrivenoj ulici ili prošetajte kroz četvrt Banglamphu i ne prateći turističke mape možda ćete imati sreće da povedete neobičan razgovor sa budističkim monahom. Kada padne mrak pustite da vas Skytrain odvede do Sukhumvit četvrti, odnosno do najboljeg mogućeg noćnog provoda.

I vodite računa, svaka kupovina, svako naručivanje hrane, promena novca ili kupovina na pijaci obuhvataće neki osećaj igre i zahtevaće Vaš osmeh na licu i možda malo flerta. Prosto sve vredno aktivnosti u Bangkoku mora da sadrži sà·nùk (zabavu)

Beograd_Bangkok3

Promotivna cena avio karte se odnosi upravo na period visoke sezone na Tajlandu, pa period putovanja može biti tokom celog januara i prve polovine februara i Vašu povratnu avio kartu iz Beograda sada možete kupiti po ceni već od 550 EUR, sa svim taksama.

Za polaske iz regiona predlažemo i Zagreb po još povoljnijoj ceni avio karte već od 463 EUR za polazak 01. februara na 13 noćenja ili 03. februara na 11 noćenja. Povoljne avio karte možete kupiti i za polazak iz Budimpešte po ceni već od 518 EUR za polaske 5,6,7 i 8 februara na 12 noćenja.

 Sve što treba da uradite je da u pretrazi na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” Bangkoka ( oznaka aerodroma je BKK), potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.

Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjenje za svaki korak rezervacije avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

U nastavku Vam predlažemo datume putovanja, kliknite na datume koji vam najviše odgovaraju i pronađite avio karte po promotivnim cenama već od 550 EUR. Nakon prikazanih letova možete promeniti datume putovanja prema svojim potrebama ili pretražiti datume na kalanderskom prikazu sa naznačenim cenama (zelena polja označavaju najnižu raspoloživu cenu).

Budite fleksibilni, često za neke kombinacije datuma možete pronaći avio karte po nešto nižoj ceni. Obzirom na moguću razliku u ceni proverite i cene letova sa presedanjem ili direktne letove, izaberite ovu opciju na levoj strani pretraživača.

Predloženi Datumi Putovanja po promotivnim cenama Bangkok (BKK)
10.01.-20.01.16. 22.01.-01.02.16. 01.02.-11.02.16.
14.01.-25.01.16. 25.01.-04.02.16. 03.02.-13.02.16.
17.01.-27.01.16. 30.01.-11.02.16. 06.02.-16.02.16.

*Napominjemo da cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od broja raspoloživih mesta na letovima

Kako je broj noćenja za sve polaske po promotivnim cenama između 10 i 13 noći predlažemo Vam da period boravka iskoristite i za obilazak još nekih vrlo atraktivnih destinacija na Tajlandu. Naprimer avio kartu od Bangkoka do Puketa u tom periodu možete kupiti po ceni već od 45 EUR.

Izbor hotela u Bankoku je raznovrstan cenovno i po kvalitetu, ponudu tri hotela po promotivnim cenama možete pogledati u nastavku: 

Galleria Sukhumvit 10


BKK_Hotel_Sukhumvit_10Moderno uređene, nepušačke sobe hotela Galleria 10 imaju predivan pogled na grad. Svaka lepo uređena soba sadrži 40 inčni flat-screen TV i sopstveno kupatilo opremljeno tušem sa efektom kiše.

Lebua at State Tower


BKK_Hotel_Iebua_State_TowerLuksuzni hotel Lebua at State Tower smešten je u četvrti Silom u Bangkoku, na lokaciji sa koje se pruža pogled na reku Čao Praja. U ponudi ima krovni restoran i besplatnu uslugu prevoza do stanice BTS-a Safan Taksin. Besplatan bežični internet može se koristiti u celom objektu.

Holiday Inn Sukhumvit


BKK_Hotel_Holiday_Inn_SukhumvitHoliday Inn Bangkok Sukhumvit se nalazi na 5 minuta šetnje od Emporium Shopping Centra i Terminal 21 Shopping Centra. Potrebno je 30 minuta sa lokalnim taxi vozilima do Suvarnabhumi International ili Don Muang International Aerodroma .

Propustili se te dobru ponudu. Ne dozvolite da Vam se to ponovo desi. Prijavite se za naš newsletter ili pratite na društvenim mrežama i dobijajte informacije o našim najnovijim ponudama koje Vas mogu biti interesantne za Vas!

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar