Emirates – Promotivne cene avio karata do 8. septembra

Snižene cene avio karata za letove iz Beograda do 11 destinacija

Avio kompanija Emirates za kraj leta spremila je novu promotivnu akciju za letove iz Beograda do velikog broja destinacija u Aziji.

Emirates slece na aerodrom Toronto

Promotivna akcija trajaće sve do 8. septembra 2015. godine.

Najjeftinije avio karte na ovoj promociji možete kupiti za letove iz Beograda do Mumbaja po ceni već od 485 EUR.

Avio karte do Šangaja možete kupiti po ceni već od 534 EUR, do Bangkoka po ceni od 538 EUR, do Delhija od 542 EUR, do Tokija po ceni od 569 EUR, do Seula od 602 EUR, a do Hong Konga i Džakarte već od 605 EUR.

Veoma povoljne su i avio karte do Kuala Lumpura i Ho Ši Min Sitija (Vijetnam) i njih možete kupiti već od 631 EUR, avio karte do Singapura su već od 678 EUR, a za letove do Šri Lanke već od 693 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom visokog kvaliteta avio kompanije Emirates. Avio karte po promotivnim cenama možete kupiti za putovanja u periodu od 15. avgusta 2015. godijne do 31. maja 2016. godine.

Svi letovi iz Beograda se obavljaju sa presedanjem u Dubaiju, a letove Beograd – Dubai i Dubai – Beograd vrši avio kompanija FlyDubai.

Broj mesta po navedenim cenama je ograničen, pa Vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar