Ethiopian Airlines: Promotivne avio karte do afričkih destinacija

Letovi do Kenije, Angole, Bocvane, Tanzanije, Ugande po promo cenama

Avio kompanija Ethiopian Airlines ovog meseca ponudila je povoljne avio karte za letove iz Beograda do osam afričkih destinacija.

Ethiopian Airlines avio karte promo Beograd Afrika

Jedna od najboljih avio kompanija u Africi tokom jula odlučila je da pokrene promotivnu akciju pa avio karte na letove iz Beograda do Mombase i Luande možete da kupite po ceni već od 689 EUR.

Avio karte za letove iz Beograda do Gaborona, Dar es Salama, Zanzibara i Kilimandžara možete kupiti po ceni već od 699 EUR, do Entebe od 709 EUR, a Najrobi od 719 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Ethiopian Airlines.

Letovi iz Srbije se obavljaju uz presedanje u Beču, Milanu, Rimu, Frankfurtu ili Parizu, a potom iz ovih gradova avio kompanija Ethiopian Airlines leti do destinacija u Africi.

Promotivna akcija traje do 31. jula, a odnosi se na letove od 7. januara do 24. jula, kao i od 18. avgusta do 18. decembra.

Broj raspoloživog mesta je ograničen pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozovite naš call centar.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar