Etihad Airways – avio kompanija godine zbog tehnoloških inovacija

Avio kompanija Etihad Airways proglašena za avio kompaniju godine.

Avio kompanija Etihad Airways zasluženo je ponela titulu avio kompanije godine zahvaljući svojim tehnološkim inovacijama u putničkim kabinama.

Etihad Airways avio kompanija tehnologija

Vodeći časopis za zabavu i konekcije Inflight dodelio je nagradu za “Avio kompanija godine” avio kompaniji Etihad Airways na osnovu visokog kvalitea usluga, tehnologije u putničkim kabinama i inovacija koje avio kompanija Etihad Airways pruža svojim putnicima tokom leta.

Uvođenjem novih proizvoda koji predstavljaju preokret u avio industriji postignututi su novi standardi za usluge tokom leta, u vidu naprednih sistema za zabavu i konekciju tokom leta, što je avio kompaniju Etihad Airways izdvojilo od konkurencije.

Avio kompanija Etihad Airways uvela je svoj novi personalni sistem za zabavu kroz interaktivni sistem Panasonic eX3 i postala prva avio kompanija koja je instalirala najmoderniji IFE sistem na svojoj letelici A380. Ovaj sistem pruža na stotine sati zabave po izboru, unapređene opcije za igre, kupovinu i zabavu, pokretne 3D mape, „Aeroreader“ program za pregled dokumenata, novi grafički korisnički interfejs za korisnike (GUI) posvećen mlađim putnicima i ekrane HD rezolucije u svim avionima.

Ovaj sistem takođe uključuje i ručne uređaje sa ekranom na dodir, pružajući putnicima u svim kabinama dodatni ekran za maksimalno uživanje u zabavi, kako bi mogli da igraju igrice ili pretražuju pokretne mape dok gledaju film. Putnici koji putuju zajedno mogu da koriste opciju deljenja video sadržaja, koja im omogućava da istovremeno gledaju sadržaje i da koriste audio filtere, pomoću kojih mogu da biraju audio opcije prema svom omiljenom žanru.

Slušalice koje eliminišu buku dostupne su u svim kabinama. Takođe avio kompanija Etihad Airways je prva na svetu koja ima ugrađene magnetne audio priključke, koji obezbeđuju najbolji kvalitet zvuka i lakoću upotrebe.

Internet velike brzine omogućava putnicima da pristupe internetu preko laptopa, tableta i pametnih telefona putem Wi-Fi mreže, šalju mejlove, posećuju omiljene društvene mreže, prebace se na višu klasu, menjaju planove za putovanja i još mnogo toga, iz udobnosti svojih sedišta na visini od 35.000 stopa.

Usluge mobilne telefonije omogućavaju putnicima da koriste mobilne i pametne telefone, da pozivaju i primaju pozive, šalju i primaju SMS poruke, koriste mobilne usluge prenosa podataka za pretraživanje interneta i još mnogo toga.

Usluga Live Tv koja je dostupna u 43 aviona obuhvata 7 TV kanala, od kojih su najgledaniji BBC World News, Sport 24 i CNN.

U okviru flote avio kompanije Etihad Airways usluga konekcije tokom leta je dostupna na čak 92 aviona, od koji su 29 tipa Airbus A319/A320/A321, 26 aviona tipa Airbus A330, 11 aviona A340, jedan avion tipa A380, 24 Boing 777 i prvi B787 Dreamliner, koji obavljaju letove na 6 kontinenata.

Paketi za pristup internetu kreću se od pet dolara i mogu se kupiti kreditnim karticama, putem PayPal-a i nizom drugih pogodnih metoda plaćanja.

Upotrebu mobilnih telefona naplaćuje mobilni operater putnika na osnovu međunarodnih roming cena operatera.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar