Friday Blog – 10 odličnih web stranica za vaše lepše putovanje!

Otkrili smo 10 sajtova koji će vam olakšati i ulepšati putovanja!

Na internetu se nalazi preko milijardu i 200 hiljada internet stranica, s tim da je od pisanja ovog članka do vašeg čitanja ova brojka porasla sigurno za nekoliko stotina… U moru web stranica ponekad je teško izdvojiti one kvalitetne i dobre… Mi smo se ipak potrudili i pronašli 10 najboljih stranica za kvalitetnije putovanje!

Friday Blog - 10 sajtova koji ce vam olaksati i ulepsati putovanja 1

1. iFly

Jednom kad kupite svoju avionsku kartu, iFly stranica će se pobrinuti da budete u toku s mogućim kašnjenjima, promenama ruta i otkazanim letovima.

2. Homestay

Omogućuje vam da pronađete smeštaj, ali ne u hotelu ili hostelu,već kod lokalnih ljudi. Ovo je jeftin i kvalitetan način ako želite negde da putujete, ali vam nedostaje budžet i nemate problema scimerima.

3. Skiplagged

Pomaže vam da pronadjete najjeftinije avionske karte na tržištu – npr, ako želite da kupite avionsku kartu od Los Angelesa do Chicaga, ponekad je jeftinije kupiti kartu do New Yorka sa stajanjem u Chicagu.

4. Rome 2 Rio

Ova super korisna stranica će vam pomoći pri planiranju vremena na vašem putovanju. Pre nego rezervišete letove, autobuse ili voz, posetite ovu stranicu i vidite koliko vam stvarno treba od tačke a, do tačke b.

Friday Blog - 10 sajtova koji ce vam olaksati i ulepsati putovanja

5. The Man in Seat 61

Ovu stranicu vrlo verovatno znate ako ste ljubitelj putovanja vozom. Ovde ćete pronaći brojne savete koji vas mogu odvesti u svaki kutak naše planete.

6. Jet Lag Rooster

Ako putujete u drugu vremensku zonu, Jet Lag Rooster će vam pomoći da savladate jet lag. Napraviće vam poseban režim spavanja tako da se u što kraćem roku prilagodite drugoj vremenskoj zoni.

7. Black Tomato

Ako volite luksuzna porodična putovanja, ovu stranicu morate da bookmarkujete ! Ima li srpska reč za to? :)

8. Responsible travel

Ova brilijantna turistička agencija omogućuje vam da putujete “zeleno”. Agencija naglasak stavlja na poštovanje lokalne kulture i okoline, tako da, ako vam je stalo do očuvanja naše planete – imate pravu adresu!

9. Triptease

Ova stranica donosi vam prilagođene maršrute koje unose ljudi širom sveta. Nekada je lakše obilaziti grad kada imate savete nekoga ko tamo živi, ili je tamo bio.

10. Context Travel

Volite da iskoristite najviše od svog putovanja? Posetite ovu stranicu i saznajte najbolje preporuke za razgledanje grada u pratnji eminentnih istoričara, arheologa i arhitekata.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar