Friday Blog – Kako konvertovati neiskorišćene strane valute sa putovanja

Kako da se otarasite kovanica strane valute, a da ne kupujete nepotrebne suvenire :) 

Ukoliko u nekoj fioci imate pravu riznicu neiskorišćenih stranih valuta Travelersbox je rešenje za Vas.

Sigurni smo da sa svakog putovanja donesete male iznose lokalne valute i da negde u kući imate širok dijapazon stranog novca. Saberite sve kovanice i prijatno se iznenadite novom avio kartom za Rim, Pariz ili možda New York.

Većinu tih stranih valuta nije moguće konvertovati u banci ili menjačnici, posebno uzevši u obzir da u džepovima donesemo kovanice. Na neke destinacije se nećemo vratiti uskoro, ili možda nikada.

Friday Blog - Kako konvertovati neiskorišćene strane valute sa putovanja

Pojedinačni iznosi su vrlo verovatno mali ali kad ih saberemo možda možemo kupiti avio kartu za neku novu destinaciju sa naše liste.

Procenjuje se da samo u Velikoj Britaniji postoji oko 3 milijarde funti u neiskorišćenim stranim valutama, raspoređene i zaboravljene po nečijim fiokama. Sa preko 5 miliona prevezenih putnika samo u avio saobraćaju možemo biti sigurni da je iznos neiskorišćenih stranih valuta koje vratimo kući pozamašan.

Upravo zato smo vrlo ushićeni što postoji rešenje. Travelersbox je inovtivna usluga koja na aerodromima pruža mogućnost konverzije svih valuta, svih apoena. Sve novčanice iz naše fioke lete u Milano gde ćemo ih zameniti i prebaciti na PayPal a potom uložiti u neko novo putovanje.

Friday Blog - Kako konvertovati neiskorišćene strane valute sa putovanja

Proces konverzije je vrlo jednostavan, potrebno ie samo da ubacite novcanice u Travelersbox kisok na aerodromu i svoj novac prebaciti na PayPal, elektronski novčanik, poklon vaučer ili možda da donirate u dobrotvorne svrhe.

Sa 12 dostupnih jezika i jasnim pregledom Vaše transakcije Travelersbox kiosk je super lako rešenje da neiskorišćeni strani novac ipak iskoristite. Nakon konverzije dobijate potvrdu putem email adrese i Vaš novac je potom spreman za dalje korišćenje.

Trenutno Travelersbox kioske mozete naci na aerodromima u Mančesteru, Milanu, Tbilisiju, Manili, Istanbulu i ostalim aerodromima u Turskoj. Zavisno od iznosa i valute koju menjate biće Vam naplaćena provizija u iznosu od 3 do 10%, u poređenju sa kovanicama u fioci nama je to vrlo prihvatljivo.

Sledeći put kada budete na aerodromu sa neiskorišćenim stranim valutama u džepu predlažemo Vam da umesto 7. kafe ili nepotrebnog suvenira svoj novac zamenite u dolare ili evre i kreirate namenski budžet za neko sledeće putovanje.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar