Friday Blog – Let vam je otkazan ili odložen? Duguju vam i do 600 evra!

Saznajte kako da naplatite otkazane i odložene letove, čak i do 2 godine unazad!

Manje više, svi znamo da u slučaju otkazivanja ili odlaganja leta imamo pravo na finansijsku nadokanadu štete. Zahvaljujući internet stranici AirHelp.com zbog tuđih propusta, lakše ćete doći do nadoknade, a stručnjaci sa ovog sajta će se pobrinuti za to.

Prema evropskom propisu EC Regulation 261/2004 putnici u avio saobraćaju imaju pravo na finansijsku kompenzaciju u visini od 125 – 600 eur u slučaju otkazivanja leta, odlaganja ili duplog rezervisanja sedišta u avionu, koju moraju poštovati sve avio kompanije.

Friday Blog otkazan odlozen let 2

Visina iznosa varira u zavisnosti od udaljenosti spornog leta, vremenu odlaganja ili okolnostima u kojima je došlo do problema s rezervacijom, odlaganjem ili otkazivanjem. Uprkos ovom propisu, dešavaće vam se ili vam se već desilo da avio kompanija odbije zahtev putnika za nadoknadom štete zbog premalog poznavanja propisa, i tako obeshrabriti dalje pravne akcije s terminima izvanrednih okolnosti ili opravdanih mera, ali…

400 hiljada zadovoljnih putnika

Internet stranica AirHelp.com pomaže putnicima da savladaju te probleme i u njihovo ime ulaže zahteve za nadoknadom štete koristeći svoja opsežna znanja. Tu uslugu je uspešno iskoristilo više od 400 hiljada korisnika širom sveta.

Stranica uzima proviziju za svoj rad, ali samo od novca koji je uspešno naplaćen za svakog klijenta. Za isplatu naknade potrebno je od nekoliko nedelja do godinu dana u zavisnosti od kompanije s kojom je nastao problem i specifičnih detalja slučaja.

Zanima vas šta da učinite kako biste se uključili?

U online kalkulator za izračunavanje nadoknade ostavite detalje u vezi sa vašim odloženim, otkazanim ili duplo rezervisanim letom. U obzir dolaze letovi iz perioda nekoliko godina unazad – od 2013. godine nadalje.

Ukoliko vaš slučaj ima nade za dobijanje naknade, stranica će preduzeti sve pravne korake protiv avio kompanije, a o svemu će vas i obaveštavati putem e-maila. Uslugu ćete platiti samo ako AirHelp.com dobije vaš slučaj.

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar