Friday Blog – Odletite dok ste mladi: Mesta zabranjena za one ispod 18!

Upozorenje: Samo za slobodoumne avanturiste! :D

Ako ste ste jedni od onih što vole da zađu u male uličice, lokalne barove, onih koji žele da se sjedine sa duhom grada u kom ste, istupite! A, da. Za ove ture i lokacije, morate biti punoletni.

Mesta zabranjena za one ispod 18 godina

Ulica crvenih fenjera, Amsterdam

Ako želite da istražite slavnu ulicu u kojoj je legalno bavljenje najstarijim zanatom na svetu i u kojoj je otvorena prva prodavnica prezervativa, učinite to u društvu Emeriti Martine i Louise Fokkens. ‘Meet the Old Hookers Tour‘ je specifična tura kroz koju vas vode ove dve ostarele prostitutke uz priče o njihovoj zanimljivoj karijeri u ludim sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog veka.  

Čekajte, pa ko bi njihovu priču propustio, čak I ako ste malo rigidnijeg vaspitanja?

Mesta zabranjena za one ispod 18 godina

Firenca, Italija

Firenca u svoj svojoj renesansnoj slavi! ‘Seks, droga i renesansa: Samo za odrasle‘ ime je turističke ture koju možete proći u cvetnom gradu. Ovaj italijanski biser kulture i istorije u doba renesanse bio je, navodno, period za pamćenje, a vi ga na 2 sata proživite za 39 evra. Najveći novac pristizao je od prostitucije, pa ne čudi što u sklopu ture možete naići na ‘nepristojne’ poruke uklesane u najpoznatije firentinske spomenike.

Mesta zabranjena za one ispod 18 godina

Bangkok, Tajland

Ako ste gledali ‘Mamurluk 2’, verovatno ste upoznati s delićem nezaboravne turističke ponude Bangkoka. ‘The Bizarre Bangkok Tour‘ uključuje posetu Muzeju forenzične medicine koji otkriva fotografije s autopsija, ali i mumificirano telo serijskog ubice-deteta Si Quey. U sklopu ture navratićete i do hrama plodnosti boginje Tuptim, gde se žene mole da zatrudne ostavljajući boginji falusne simbole. 

Charleston, Južna Karolina, SAD

Charleston je možda poznat po svojoj gastronomskoj ponudi i šarmu, ali i po istoriji koje bi se mnogi južnjački gradovi stideli. Ipak, ovaj grad to ume pametno i zanimljivo da unovči. The Dark Side of Charleston Walking Tour obećava necenzurisani pogled (uz bocu Jack Danielsa)  na ovaj slavni gradić koji je tokom II svetskog rata bio prepun javnih kuća, a ulice su bile nesigurne zbog česti pljački i ubistava. 

Kingston, Jamajka

Ljudi na Jamajici mogu sa sobom da nose male količine marihuane bez rizika da će biti uhapšeni. Stoga, nas ne čudi što je ovaj najpoznatiji proizvod glavni junak velikog broja tura na ostrvu.

Mesta zabranjena za one ispod 18 godina

Agencija HotBox Jamajka organizuje niz različitih tura koje uključuju posetu farmama marihuane, isprobavanje ovog opijata, ali i posetu rodnoj kući Boba Marleya.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar