Friday Blog – Mesta na kojima ćete živeti i uživati za jako male pare!

Jedino što bi trebalo da uradite je da smislite kako što jeftinije do ovih mesta, a život tamo je – bagatela!

Istina, možda nije najlakše doći do ovih odredišta, ali u današnje vreme avio karte se mogu naći po povoljnim cenama ako se traže ranije, ili recimo u januaru i septembru.

Tajland

Tajland avio karte Beograd

Zaboravite na trenutak Bangkok i posetite i druge delove ove divne države. Van turističkih destinacija, uživanje na zabačenijim i prelepim plažama može biti jako jeftino. Tako ćete izdvojiti tek 20 evra nedeljno za smeštaj, pivo ćete piti za manje od evro, dok ćete tačno 1 evro izdvojiti za piletinu s pirinčem. Tajlande, dolazimo!

Filipini

Filipini avio karte Beograd

I ovde izbegavajte poznata mesta, Manilu svakako posetite, ali smeštaj potražite negde drugde, na primer u lepom Cebu, gde će vas apartman koštati 100 evra mesečno. Peščane plaže, dobre žurke, izvrsna hrana i mnoštvo zabave – doći će vas još oko 150 evra. Dakle, s 30 000 dinara na Filipinima mesec dana možete živeti stvarno bogovski.

Kostarika

Kostarika avio karte Beograd

„Bogata obala“ nudi svoje draži. Jeftine cene, od kojih se ističe ručak u restoranu za koji treba izdvojiti tri evra, ili pijace prepune jeftinog voća i povrća. Ipak, hotelski smeštaj je skup, cene su kao u Evropi, ali zato apartman možete iznajmiti za pristojnih 200 EUR mesečno i uživati u ovom raju na zemlji.

Belize

Belize avio karte Beograd

Sa svojih ukupno 340 hiljada stanovnika, ova mala zemlja smestila se u Centralnoj Americi. Nalazi se između Gvatemale i Meksika, a najveći grad je Belize City u kome živi šestina stanovništva. Zemlja je poznata kao izvoznik šećera, ali svi ljubitelji riba i banana će doći na svoje s obzirom da toga ima u izobilju. Dvokrevetni apartman je povoljnih 60 EUR za mesec dana, a uz sve to – službeni jezik je engleski. Divotica…

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar