Friday Blog: Koje su to najskuplje avio karte na svetu?

Pogledajte kako se leti za nekoliko desetina hiljada evra

Dobili ste na lotou ili ste našli davno izgubljeni dobitni tiket iz kladionice? Možda ste jednostavno radoznali… Iz kog god razloga da ste natrčali na ovaj tekst, imate priliku da gvirnete u to kako izgledaju letovi sa mnogo luksuznih dodataka, vanvremenski izvanrednom uslugom prepunom kavijara i šampanjca, a pre svega tu je i velika lepa cena koja ide uz to.

Najskuplje avio karte

Da krenemo od „najjeftinijih“ :)

NJUJORK – SINGAPUR (Singapur Airlines) 11.000 evra

Putnici sa JFK-a ovim letom za tričavih 11 hiljada evra ili 14 hiljada dolara danas mogu da uživaju u apartmanima Singapur Airlinesa. Umesto onih gužvajućih mesta, ovde imate sopstvenu sobu sa velikim krevetom i LCD televizorom. Očekivano, uz to idu jelovnik i lista vina – da poželite da avion nikad ne sleti.

LOS ANĐELES – MELBURN (Qantas) 12.ooo evra

Za putnike prve klase ovog Qantasovog leta do Melburna sa LAX-a, luksuz počinje već na aerodromu gde im je čekanje olakšano u Business Lounge salonu u kožnim foteljama i sa otvorenim kaminom. Kad se ukrcaju čeka ih veliki krevet sa ovčijim dušekom , veliki touch screen, beskrajni izbor šampanjca, australijskih belih i crnih vina, uz selekciju à la carte jela njihovog najboljeg kuvara, Nila Perija.

LOS ANĐELES – TOKIO (Japan Airlines) 14.000 evra

Ovde se luksuz svodi na uživanje u sušiju, sašimiju i sakeu. Naravno, u apartmanu sa kožnom garniturom, velikim TV-om i litrima vina.

Avio karte Los Anđeles - Tokio

NJUJORK – SINGAPUR (Virgin Atlantic) 17.000 evra

Privatni separei, kreveti koji se prilagođavaju vašem telu, odlična hrana, dovoljno prostora za noge… Slika vredi više od hiljadu reči.

Ovo je ujedno i najskuplja ruta kompanije Virgin Atlantic.

Njujork Singapur avio karte

NJUJORK – SINGAPUR (Swiss Air) 18.000 evra

Povratna avio karta ovom čudesnom letelicom obećava da ćete se osećati “kao u sopstvenom domu iznad oblaka“. Veliki kreveti, specijaliteti svetski poznatih kulinara i moderno opremljena kupatila, učiniće ovo putovanje nezaboravnim.

HONG KONG – NJUJORK (Cathay Pacifik) 21.000 evra

Usluga na ovom letu je i međunarodno priznata i nagrađivana, tako da je kvalitet dokazan ako ste još uvek nepoverljivi. U prostranoj unutrašnjosti aviona, putnici imaju priliku da probaju različite specijalitete kineske kuhinje i naravno, kavijar za doručak.

NJUJORK – PEKING (Korean Air) 22.000 evra

U ovom avionu osetićete duh kineske kulture i umetnosti, dok uživate u orijentalnim specijalitetima i tradicionalnom vinu. Pritiskom na jedno dugme, možete podesiti vaše sedište za spavanje i prepustiti se užitku.

SAN FRANCISKO – ABU DABI (Etihad) 22.500 evra

Spektakularan let nudi kožni nameštaj, podeljene ekrane za zabavu, privatne mini-barove i bogate jelovnike i karte pića – što pruža ugođaj svim vašim čulima.

Etihad ekskluzivne avio karte

LOS ANĐELES – DUBAI (Emirates) 24.000 evra

Nije čudo što se ovaj direktni let od 16 sati, nalazi pri vrhu ove liste kada svi Forbsovi ljudi (tj oni bez svoj aviona) i ceo Holivud redovno idu ovom rutom. Uz privatne aparmane, mini bar i puno dodatnih luksuznosti, mogući su i spa tretmani.

NJUJORK – HONG KONG (Lufthansa) 35.000 evra

Ovo je najskuplja avio karta trenutno na svetu, čija cena iznosi “samo” 43.535 dolara. Avion pruža opcije izbora ličnog asistenta, toaletnih objekata, najboljih berbi vina i umeća velikih svetskih kulinara.

Ipak, ako vam je potreban samo udoban prevoz do bilo koje tačke sveta – potražite kartu na sajtu Playtravel.rs.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar