Friday Blog: Proverite šta ćete jesti na svom sledećem letu!

U zavisnosti od dužine i trajanja leta, avio kompanije poslužuju hranu i/ili piće na svojim rutama.

Viši i skuplji razred putovanja znači i bolju ponudu. Izuzevši low cost avio kompanije koje tu uslugu dodatno naplaćuju, putnicima su tokom letova na raspolaganju manje ili više ukusna jela i raznolik izbor pića, a ponuda itekako varira od izbora avio prevoznika.

 Hrana u avionu

Dok je nekim putnicima ta usluga sasvim sporedna stvar, pogotovo na kraćim letovima, drugi s uzbuđenjem iščekuju da vide što će im biti posluženo. Avio kompanije takođe nastoje da zadovolje razne potrebe putnika i prilagode se svačijem ukusu tako da vegetarijanski meniji, kao i oni prilagođeni veroispovesti putnika često čine sastavni deo izbora ponude pri rezervaciji leta.

U moru raznoraznih web stranica, našla se i jedna za one koji s uzbuđenjem iščekuju trenutak kada će stjuardesa doći do njih i servirati im obrok. Na gotovo svim vodećim društvenim mrežama, pogotovo Instagramu, korisnici neretko objavljuju fotografije hrane i rezultata svojih kulinarskih sposobnosti, tako da postojanost i ažurnost sledeće stranice nimalo ne iznenađuje.

Na stranici AirlineMeals.net, koja je ujedno najveća i vodeća stranica specijalizovana za obroke na letovima, putnici mogu uslikati svoj obrok i okačiti ga na stranicu. Uz svaku fotografiju prilaže se recenzija obroka. Korisnici navode naziv avio prevoznika, razred putovanja, rutu, trajanje leta, tip aviona i ostale tehničke detalje, te naravno opis i ocenu obroka koji su konzumirali.

Ako i vama lepo servirani obrok čini putovanje uzbudljivijim, pogledajte fotografije po kategorijama i možda saznate šta vas čeka na vašem idućem putovanju ;)

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar