Lufthansa – Povoljne cene avio karata do azijskih destinacija

Otrkijte Aziju sa avio kompanijom Lufthansa

Nemačka avio kompanija Lufthansa odlučila je da ovih dana ponudi povoljne avio karte za letove iz Beograda do 15 azijskih destinacija.

Lufthansa Beograd avio karte Azija

Povratne avio karte za letove iz Beograda do Mumbaja u ovoj ponudi možete kupiti već od 509 EUR, do Delihija su od 539 EUR, do Hong Konga i Pekinga su od 559 EUR, do Šangaja su od 599 EUR, a do Čenaja (Indija) i Bangkoka od 659 EUR.

Avio karte do kineskih destinacija Ćingdao i Šenjang možete kupiti po ceni već od 679 EUR, avio karte do Osake su od 669 EUR, do Tokija su od 689 EUR, do Seula od 719 EUR, do Pune u Indiji od 709 EUR, do Nagoje od 739 EUR, a do Džakarte od 889 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanija Lufthansa.

Nemačka avio kompanija iz Beograda do azijskih destinacija leti preko svojih aerodroma u Nemačkoj. Iz Nemačke ova avio kompanija leti direktno do 24 grada na azijskom kontinentu, a ka više od 60 destinacija kroz svoju partnersku mrežu.

Rok za kupovinu avio karata po ovim cenama nije definisan, ali kako je broj raspoloživog mesta ograničen preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar