Lufthansa – Niže cene avio karta za letove unutar Evrope

Jeftine avio karte za letove iz Beograda do gradova u Evropi i Nemačkoj

Nemačka avio kompanija Lufthansa još jednom je podsetila na nove, niže cene avio karata koje su uvedene krajem prošle godine.

Lufthansa povoljne avio karte Beograd

Jeftine avio karte su ponuđene zahvaljujući tome što su avio kompanija unutar Lufthansa grupe omogućile da putnici sami odaberu usluge koje žele da imaju na svom putovanju. Samim tim sve podseća na low cost avio kompanije, umesto dosadašnjeg plaćanja jedne cene za avio karte i usluge koje putnicima možda nisu neophodne.

Po najjeftinijoj ceni možete kupiti povratne avio karte za letove sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu do Frankfurta po ceni od 109 EUR, avio karte do Minhena su već od 119 EUR, a do Berlina, Štutgarta, Barselone, Brisela, Madrida, Moskve i Pariza već od 169 EUR.

Avio karte do Diseldorfa, Amsterdama, Kopenhagena, Hanovera, Nice, Rima i Talina možete kupiti po ceni od 179 EUR, do Đenove, Geteburga, Istanbula, Lisabona, Fridrihshafena i Hanovera od 189 EUR, do Atine, Edinburga, Gdanjska, Londona, Milana i Paderborbna od 199 EUR, do Hamburga, Aberdina i Praga od 209 EUR, a do Bilbaoa, Birmingema, Dablina, Firence, Stokholma, Tuluza, Venecije, Varšave i Nirnberga od 219 EUR.

Takođe su snižene cene avio karata do Helsinkija, Marseja i Kelna koje možete kupiti po ceni od 229 EUR, do Bremena od 239 EUR, do Sevilje, Ciriha i Dresdena od 249 EUR, do Mančestera, Osla i Turina od 269 EUR, do Bazela od 289 EUR, do Lajpciga i Sankt Peterburga od 309 EUR, kao i do Luksemburga po ceni od 329 EUR.

Cene koje su navedene odnose se na povratne avio karte, sa uključenim svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Lufthansa.

Sve letove iz Beograda avio kompanija Lufthansa obavlja direktno ili preko svojih čvorišta u Minhenu i Frankfurtu.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar