U Milanu se Nova godina slavi bolje, nego kod kuće!

Nova godina u Milanu već od 370 EUR!

Doživite Milano u najtradicionalnijem izdanju, za Il Capodanno, za samo 370 EUR!

Milano Nova godina

Nova godina se obeležava u celom svetu i 31. decembar je festivalski dan zaista svuda, ali u Italiji je doček vezan za jaku tradiciju koja traje već vekovima.

Poseta Milanu u ovom periodu će Vam omogućiti da ovaj moderan grad mode doživite u potpuno drugačijem izdanju, tradicionalnom.

Običaji nalažu da se 31. decembra prisustvuje večeri San Silvestro, koja obavezno traje nekoliko sati i uz neizostavne italijanske salame koje se služe uz putar verujući da se na taj način ulazi u prosperitetnu Novu godinu.

Nakon večere izlazi se na ulice gde svi dočekuju ponoć uz čašu penašuvog vina i vatromet.

Milano Nova godina

Praznični paket za 4 dana u Milanu po ceni već od 370 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 5 noćenja u hotelu sa 3* sa doručkom.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na ryanair@playtravel.rs

Polazak: 31. decembar – Beograd Milano

Povratak: 03. januar – Milano Beograd

*prikazana cena karte za dve osobe sa uracunatim rucnim prtljagom

Hotel Ibis Milano Centro 3*, noćenje sa doručkom ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu

Booking.com

Potreban Vam je prevoz do aerodorma Beograd

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 1.500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Milanu

Uz kupljenu avio kartu možete rezervisati tridesetominutni autobuski prevoz od/do aerodorma Bergamo – Oria Al Serio po ceni od samo 5 EUR po osobi u jednom pravcu ili rezervišite Vašeg profesionalnog vozača

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar