Najzabavniji januar u Evropi – Budite vrlo šik i u trendu, budite u Parizu tokom Nedelje mode

Pariz je, svakako, uvek dobra ideja a specijalno tokom 5 najšik dana tik uz modne piste i nove modne kolekcije po ceni od samo 223 EUR.

To što možda niste model ili ne radite u modnoj industriji ne znači da ne možete imati glamuroznih pet dana u Parizu. Samo se uklopite u okruženje i poštujte dva principa ovogodišnje Nedelje mode: buditi šik i budite zdravi!

u Parizu tokom Nedelje mode

Ukoliko požutite i ukoliko budete imali sreće prisustvovaćete nekoj od revija u sali, ukolike ne, možda se još bolje provedete gledajući dolazak zvezda u limuzinama i svakako u najlešim izdanjima.

Počnite dan kako dolikuje tokom Nedelje mode, jednim šik doručkom u kafeu Claus, u blizini Luvra. Ukoliko više volite umetničko-hipstersku atmosferu dan počnite u Le Marais kafeu, a za one apsolutno u trendu, sa gluten free, vegan i organic preferencija dan će počeniti najbolje u Soul Kitchenu na Montmartru.

Kako ste počeli savršeno tako i završite dan u SPA kompleksu Piscine Molitor.

u Parizu tokom Nedelje mode

Da se vratite a da niste šetali ulicama Pariza grickajući vruć baget iz lokalnih pekara, nećemo ni da čujemo :)

Ponuda za 6 dana u Parizu po ceni od 223 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 5 noćenja u hotelu sa 3*.

u Parizu tokom Nedelje mode

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Polazak: 15. januar Beograd – Pariz

Povratak: 20. januar Pariz – Beograd

Hotel Mirific Opera 3* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Parizu

Rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar