Najzabavniji januar u Evropi – Ostanite bez daha skijajući u filmski nestvarnom Grindelwaldu

7 dana najboljeg skijanja u Švajcarskoj na stazama uklesanim u glečeru uz prizore koji uduzimaju dah i svest, po ceni od samo 217 EUR

Grindelwald je mestašce u Švajcarskoj gde se skija najbolje. Odavno popularna destinacija za skijaše i one koji vole aktivan odmor nije izgubio ni malo na svom šarmu.

Najzabavniji januar u Evropi Grindelwald

Karakteristične drvene kolibe su idealni hoteli za boravak, odišu pravim planinskim duhom i svom toplinom gostoprimstva. Gosti češće, nego na ostalim skijalištima, posežu za kamerama pa uvek napunite telefon pre nego izađete iz hotela :). Zeleni pašnjaci koji okružuju glečer i Grindelwald su idealni za pešačenje i vožnju bicikla.

Najzabavniji januar u Evropi Grindelwald

Odmor potražite u nekom od planinskih resotorana uz Alplermagronen i Bissalp i kuvano vino i neizostavni pogled na fantastični glečer.

Najzabavniji januar u Evropi Grindelwald

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Sedam dana skijanja u Grindelwaldu po ceni već od 217 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 7 noćenja u dvokrevetnom studiju.

Polazak: 20. januar Beograd – Bazel

Povratak: 27. januar Bazel – Beograd

Studio Glaus, najam studija za dve osobe ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Bazelu

Rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar