Najzanimljiviji Januar u Evropi – Ispunite lako novogodišnju odluku i aktivirajte se na sunčanom Kipru

Budite 8 dana na Kipru ovog januara za samo 127 EUR

Tokom 8 dana na sunčanom Kipru i na temperaturi od 20 stepeni mnogo lakše ćete se odvojiti od fotelje i započeti posleprazničnu detoksikaciju po ceni od samo 127 EUR!

Najzanimljiviji Januar u Evropi suncani Kipar 1

Kipar je idealna destinacija za aktivni odmor tokom zime za sve one koji nisu ovisnici o snegu i skijanju ;), za one koji ipak jesu tu je planina Troodos sa 3 ski staze. Poznat po svojim lepotama pejzaža, duž svojih obala, uz sve elemente istoka i zapada, nudi raznovrsne zanimljive aktivnosti.

Neverovatna kulturna baština, koja je svojevrsni otvoreni muzej na celom ostrvu, stvara nove ideje za Vaše sunčane dane na Kipru. Poznato kao ostrvo ljubavi romantičnim legendama začiniće Vaš aktivni odmor. Pauze ćete lako organizovati u fantastičnim lokalnim tavernama sa najzdravijom ishranom na svetu, mediteranskom, i divnim vinima. Kipar je poznat kao jedan od najstarijih regiona gde se započelo sa vinogradarstvom i pravljenjem vina, pa obavezno probajte najstarije vino na svetu Commandaria.

U januaru cvetaju mimoze pa će utisak biti još vedriji.

Najbolji tereni za golf, fantastične pešačke staze medju borovima, adrenalinsko ronjenje ili vožnja bicikla po skrivenim uvalama garancija su da će dosada izostati.

Najzanimljiviji Januar u Evropi suncani Kipar 2

Ponuda od 8 dana na Kipru po ceni od samo 127 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 7 noćenja u apartmanu sa panoramakim pogledom na more.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Polazak: 15. januar Beograd – Larnaka

Povratak: 22. januar Larnaka Beograd

Hotel Aparthotel New Day ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

 

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer

Rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar