Pegasus Airlines – Dve avio karte po ceni jedne

Pegasus Airlines slavi rođendan i nagrađuje putnike!

Avio kompanija Pegasus Airlines pokrenula je promotivnu akciju na kojoj za svaku kupljenu avio kartu, poklanja još jednu.

Pegasus Airlines dve avio karte po ceni jedne

Promotivna akcija deo je velikog rođendanskog slavlja avio kompanije Pegasus Airlines, koja ovih dana puni 10 godina otkako je počela da nudi low cost letove.

Promotivna akcija trajaće sve do 17. decembra 2015. godine.

Sve što treba da uradite je da kupite avio karte uz pomoć mobilnih telefona, bilo putem mobilne verzije veb-sajta ili posebne aplikacije i avio kompanija Pegasus Airlines će vas nagraditi sa avio kartom u jednom pravcu.

Besplatne avio karte se odnose na putovanja iz Turske ili unutar ove zemlje, a u periodu od 14. decembra 2015. do 26. marta 2016. godine. Važe neke dodatne restrikcije o čemu se možete raspitati kod naših agenata.

Low cost avio kompanija Pegasus Airlines leti iz Beograda, Sarajeva i Skoplja do velikog broja destinacija unutar Turske, kao i Evrope.

Kako ističe avio kompanija, broj raspoloživih besplatnih avio karata je ograničen, pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas ili da pozovite naš call centar ukoliko vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Pegasus Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Pegasus Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar