Pokemon Go – Zašto može biti koristan na vašem narednom putovanju?

Možda ste do sad već primetili ljude oko vas kako traže Pokemone

Pokemon Go je od jednostavne igre za mobilne uređaje prerastao u pravi svetski fenomen, ali da li ste znali da ova aplikacija može biti korisna i ako samo želite da obiđete neki grad?

Pokemon go avion

Mada se radi o igri za mobilne uređaje, cilj aplikacije Pokemon Go nije da veže igrače za ekran i fotelju.

Naime, ova aplikacija za potrebu igre koristi okruženje, tako što prenosi mapu grada u kojem se igrač nalazi. Cilj igre je da se u gradu pronađu virtuelna stvorenja, Pokemoni, zbog čega igrači moraju da izađu iz svoje kuće.

Pokemon Go aplikacija igraci

Ono što je najzanimljivije je to da Pokemon Go koristi prave lokacije jednog grada kao ključne elemente u igri. Često su u pitanju poznate turističke atrakcije i značajne građevine pa je u Beogradu recimo, jedno od takvih mesta, Hram Svetog Save.

Međutim, ono zbog čega Pokemon Go može biti zanimlji čak i ljudima koji igraju Pokemon Go u svom gradu je činjenica da su obeležena i neke manje atrakcije, pa čak i najsitniji detalji. To mogu biti grafiti, skulpture, ali i spomenici pored kojih verovatno svakog dana prolazite ne obraćajući previše pažnju na njih.

Brojni korisnici Pokemon Go se već sad javljaju i priznaju da su uz pomoć ove igre saznali mnogo više o svom rodnom gradu nego čitajući turističke vodiče.

Detaljnije o igri Pokemon Go, možete pogledati u videu youtube kanala VideoGame Arena.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar