Najpovoljnije do sad cene avio karata za letove do Kube

Provedite zimu na jednom od najatraktivijih ostrva u Karipskom moru.

Zeleni smaragd. Specifična kultura. Ukus ruma i miris tobaka. Atmosfera davnih vremena. Tropska klima. Cvetovi hibiskusa. Da li Vas sve ovo asocira na predivnu Kubu?

Kupite jos danas avio kartu za Havanu po atraktivnoj ceni od 534 EUR i provedite nezaboravan odmor na destinaciji za koju smo sigurni da se nalazi na vrhu Vaše liste.

Avio karte do Kube se retko kad nađu na promotivnim akcijama avio kompanija pa je ovo prava prilika da obezbedite svoju. Oktobar, novembar, decembar, januar ili februar, izaberite sami jer promotivne cene avio karata važe upravo za visoku sezonu.

Avio karte

Letove je moguće rezervisati za povratno putovanje sa svim uključenim taksama i prtljagom za letove iz Venecije, Bolonje, Rima ili Milana.

Neki od preloženih datuma su:

24.10. – 13.11.

27.11. – 18.12.

22.01. – 05.02.

31.01. – 19.02.

Povratne avio karte do Havane ili Varadera po ceni već od 534 EUR su ograničene na mali broj sedišta na svakom letu pa ukoliko želite da kupite avio kartu po ovoj atraktivnoj ceni pozovite naš call centar već danas.

Hotelski smeštaj 

Ukoliko ste u potrazi za proverenim i pristupačnim smeštajnim kapacitetima u vreme Vašeg putovanja proverite raspoloživost i pronađite mnoge atraktivne ponude koje sadrže aktuelne promocije i popuste.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Karte za Kubu

    snezana
     odgovori
    11/07/2017

    Molim Vas ponude za 4 karte za Kubu iz Podgorice /preko Milana/ za Kubu u oktobru.
    Hvala
    Snežana Šćekić

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar