Qatar Airways – Promotivne cene avio karata do 10. februara

Specijalna promocija avio kompanije Qatar Airways za letove iz Beograda

Avio kompanija Qatar Airways pokrenula je novu promotivnu akciju za kupovinu avio karata do 10. februara za polaske sa aerodroma Beograd ka vrlo atraktivnim destinacijama.

 Qatar Airways Beograd promocija avio karte

Najpovoljnije avio karte možete kupiti po ceni već od 319 EUR za uvek atraktivne destinacije kao što su Dubai i Abu Dhabi ili glavni grad Irana, Teheran.

Tokom specijalne promocije avio kompanije Qatar Airways možete kupiti i avio karte za Tajland po povoljnim cenama i iskoristiti naredni period da letujete tokom zime na nekim od najlepših plaža. Avio kartu za Bangkok možete kupiti po ceni već od 559 EUR i Puket po ceni već od 562 EUR.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Po promotivnim cenama avio karte možete kupiti i za Kuvajt po ceni već od 442 EUR, Tokio po ceni već od 479 EUR, Muskat po ceni već od 525 EUR, Delhi po ceni već od 546 EUR, Kolombo po ceni već od 563 EUR, Kuala Lumpur po ceni već od 560 EUR, Seul po ceni već od 566 EUR, Dohu po ceni već od 590 EUR, Johanesburg po ceni već od 637 EUR, Singapur po ceni već od 735 EUR ili Džakartu po ceni već od 735 EUR.

Sve navedene cene odnose se na povratno putovanje iz Beograda sa svim uključnim taksama. Promotivne cene avio karata obuhvataju datume polaska iz Beograda između 24. februara i 04. marta i 10. i 17. aprila, dok su datumi povratka od 01. do 19. februara i od 12. do 24. aprila.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima avio kompanije Qatar Airways kao i period prodaje pa Vašu avio kartu rezervišite već danas online rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar