Qatar Airways: Nova februarska promotivna akcija

Katarska avio kompanija ovog meseca donosi još jednu promotivnu akciju za letove ka Aziji, Africi i Australiji

Avio kompanija Qatar Airways ovog meseca odlučila je da ponudi još jednu promotivnu akciju za avio karte, ovog puta za letove iz Beograda do destinacija u Aziji, Australiji i Africi.

Qatar Airways promotivna akcija februar 2015

Promotivne cene avio karata su već danas u prodaji, a promocija će trajati sve do 6. marta.

Najpovoljnije povratne avio karte možete kupiti za letove od Beograda do Abu Dabija i Dubaija po ceni već od 345 EUR, a avio karte do Kuvajta su od 439 EUR.

Povoljni su i letovi do kineskih gradova: avio karte za Šangaj možete kupiti po ceni od 459 EUR, za letove do Pekinga po ceni od 469 EUR, do Hong Konga od 489 EUR, a do Guangdžoa od 525 EUR. Avio karte do Delhija su od 549 EUR, do Kolomba od 569 EUR, do Bangkoka od 579 EUR, a do Kuala Lumpura od 669 EUR.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Glavna destinacija na afričkom kontinentu, na ovoj promotivnoj akciji avio kompanije Qatar Airways, je Najrobi, a avio karte možete kupiti od 840 EUR. Avio karte za letove iz Beograda do Melburna možete kupiti već od 1229 EUR, a do Perta od 1270 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Qatar Airways. Ove cene važe za putovanja u periodu od 7. do 31. marta 2015. godine, a za letove nakon tog perioda sve do 30. juna avio karte će biti skuplje za oko 20 EUR.

Promotivna akcija traje do 6. marta, ali broj mesta po ovim povoljnim cenama je ograničen i  savetujemo Vam da već danas rezervišete Vaše karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar