Ryanair – Avio karte za letove u Grčkoj već od 4,99 EUR!

Specijalna ponuda za veoma povoljne letove unutar Grčke!

Avio karte od Atine do Hanje, Rodosa i Soluna sada možete kupiti po ceni od neverovatnih 4,99 EUR.

Ryanair avio karte Grcka

Svim putnicima koji jos nisu odabrali svoju destinaciju za letnji odmor predlažemo da iskoriste promotivne cene i obezbede svoje avio karte po izuzetno niskim cenama za neku od destinacija iz mreže letova Ryanaira. Low cost avio kompanija Ryanair objavila je specijalnu promotivnu kampanju za letove u okviru Grčke po ceni od 4,99 EUR i snizila cene internacionalnih letova ka destinacijama u Grčkoj za čak 30%.

U okviru kampanje ‘Keep Greece Flying’ i ‘Greak seat sale’ koja obuhvata letove od 3. jula do polovine oktobra putnicima su dostupne avio karte po vrlo niskim cenama za sve destinacije u Grčkoj.

Pokušaj Ryaniara da se poveća broj putnika u okviru grčkih destinacija tokom par narednih kriznih meseci je krenuo od ideje da se cena avio karata između aerodroma u okviru Grčke svede na 0 EUR što je ipak odbila Grčka vlada iako su aerodromi takođe bili spremni da administrativne takse svedu na 0 EUR.

Odluku vlade Grčke da odbiju ponudu low cost avio kompanije Ryanair za besplatne letove čelnici avio komapnije su prihvatili sa razočarenjem ali i sa kompromisnim rešenjem gde su ponudili letove u okviru Grčke po ceni već od 4,99 EUR.

Uz specijalne cene za grčke destinacije putnicima je na raspolaganju i milion avio karata u okviru cele mreže letova Ryanaira po ceni već od 19.85 EUR.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar