Ryanair leti na tri nove linije iz Niša!

Od danas iz Niša do devet evropskih destinacija!

Low cost avio kompanija Ryanair tokom vikenda je pokrenula letove iz Niša do Diseldorf Weezea, Bratislave, a danas kreću letovi i za Bergamo (Milano).

Ryanair letovi iz Nisa Bergamo Bratislava Diseldorf Weeze

Samim tim, low cost avio kompanija Ryanair od danas će obavljati četiri linije iz Niša, jer od ranije već leti za Berlin sa aerodroma Konstantin Veliki.

Na svim linijama avio kompanija Ryanair planira da leti dva puta nedeljno. Letovi Niš – Bratislava obavljaće se ponedeljkom i petkom u 16:05h, letovi Niš – Bergamo su predviđeni za utorak i subotu u 14:45h, a letovi za Weeze (Diseldorf) iz Niša obavljaće se četvrtkom i nedeljom.

Predstavnici avio kompanije Ryanair istakli su da očekuju više od 30 hiljada putnika iz Niša tokom prve godine poslovanja, ali i da će pokrenuti nove linije ukoliko se ovo ostvari.

Avio karte za sve navedene letove možete da kupite odmah, a cene za avio karte u jednom smeru sa uračunatim svim dodatnim troškovima su već od 10 EUR.

Rezervišete već danas Vaše avio karte online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Miki
     odgovori
    02/11/2016

    Uvedite liniju i iz Frankfurta za Niš, ili bar Frankfurt/Hahna,

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar