Sankt Peterburg za Dan zaljubljenih

Doživite magiju fantastičnog Sankt Peterburga!

Produženi vikend biće savršen poklon za Dan zaljubljenih 2020.: ovo je idealna prilika da spakujete kofere i iznenadite voljenu osobu sa nekoliko noćenja u prestonici severa.

Originalnost Sankt Peterburga potiče od kombinacije duge istorije i evropske kulture, koja se prepliće tri veka unazad, a oslikava se u arhitekturi grada, širokim bulevarima, velikim otvorenim javnim površinama i brojnim sređenim parkovima. Dodatni šarm donese brojni kanali i mostovi reke Nive, koji su savršeno uklopljeni u svakodnevnicu grada. Šetnja obalom reke Niva, poseta nekom od 221 muzeja, od kojih Ermitaž sigurno neće propustiti, upotpuniće Vaš zaljubljeni vikend.

Sankt Peterburg za Dan zaljubljenih

Ponuda za romantični Dan Zaljubljenih u Sankt Peterburgu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i odabrani broj noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Predloženi datum polaska:

13. februar 2020.
14. februar 2020.

Predloženi datum povratka:

16. februar 2020.
17. februar 2020.

Lista predloženih datuma putovanja su poređani od najpovoljnijih ka skupljim.

Garden Street Hotel 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Sankt Peterburgu

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar