U Berlinu se Nova godina slavi bolje nego kod kuće!

Provedite 6 prazničnih dana istražujući preko 60 božićnih marketa u Berlinu za samo 307 EUR.

Milionsko prisustvo dobro raspoloženih domaćina i turista čini proslavu Novogodišnje noći u Berlinu jednom od najvećih u Evropi.

Berlin nova godina

  

Nova godina se tradicionalnu dočekuje ispred Brandenburške kapije uz spektakularan vatromet i još spektakularniju žurku.

31. decembra popodne u poznatim lokalnim pekarama obavezno kupite nekolicinu čuvenih krofni sa džemom, jer to je duga i vrlo lepa tradicija u Berlinu.

Berlin nova godina

Praznični paket za 6 dana u Berlinu po ceni već od 307 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 5 noćenja u hotelu sa 4*.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na ryanair@playtravel.rs

Polazak: 29. decembar:  Niš – Berlin

Polazak: 03. januar: Berlin Niš

Holiday Inn Berlin City East 4* noćenje sa doručkom ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu

Potreban Vam je prevoz od/do aerodorma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Berlin

Uz kupljenu avio kartu možete rezervisati tridesetominutni autobuski prevoz od/do aerodorma u Berlinu po ceni od samo 25 EUR po osobi u jednom pravcu ili rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača 

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar