Aerodrom Beograd – Od danas na snazi zimski red letenja

Šta donosi zimska sezona za aerodrom u Beogradu?

Od ove nedelje počeo je da se primenjuje zimski red letenja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a koji će važiti sve do 26. marta 2016. godine.

Aerodrom Beograd Nikola Tesla zimski red letenja 2015

Danas je i zvanično završena letnja sezona na aerodromu u Beogradu, a svi letovi počeli su da se obavljaju po zimskom redu letenja.

Letnja sezona poznata je kao najpopularniji periodu za putovanja, ali ove zime veliki broj avio kompanija nastaviće da saobraća iz Beograda: 24 avio kompanije povezivaće glavni grad Srbije sa 54 destinacije u Evropi, Bliskom Istoku i Severnoj Aftici.

Iako je očekivano da avio kompanije tokom zimskog perioda redukuju broj svojih letova, neke avio kompanije odlučile su da povećaju broj polazaka iz Beograda.

Po tome prednjači avio kompanija Qatar Airways koja će umesto dosadašnja četiri leta, sad obavljati sedam nedeljnih letova na liniji Beograd – Doha. Avio kompanija Air Serbia je između ostalog povećala broj letova ka Bejrutu i Tirani, EasyJet ka Ženevi, Wizz Air je uvećala broj letova za Geteborg, Pegasus Airlines za Istanbul, a zanimljivo je i da će avio kompanija Norwegian ove godine nastaviti da leti ka Stokholmu i tokom zime.

Pored promena u letovima, neke avio kompanije promenile su i kvalitet svoje usluge. Kao najbolji primer izdvaja se avio kompanija Turkish Airlines koja će za 50% povećati kapacitet prevoza robe sa aerodroma “Nikola Tesla”.

Aerodrom u Beogradu ove godine je po drugi put u svojoj istoriji i drugi put uzastopno ugostio više od četiri miliona putnika i deluje kao da će se ovakav pohvalan trend nastaviti i u budućnosti.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar