Ryanair: Iz Evrope do SAD već od 10 EUR

Ryanair: Avio karta do Severne Amerike već od 10 EUR

Izvršni direktor low cost avio kompanije Ryanair, Michael O’Leary, nedavno je zaprepastio javnost sa najavom da bi njegova avio kompanija uskoro mogla da ponudi avio karte iz Evrope do Sjedinjenih Američkih Država po ceni već od 10 EUR.

Tačne destinacije između kojih bi letela low cost avio kompanija Ryanair nisu navedene u izjavi O’Learyja, ali je spomenuto da se cilja na 14 evropskih gradova i od 12 do 14 gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, a Njujork i Boston su navedene kao najverovatnije prve dve destinacije.

Pored toga što bi avio karta do SAD mogla da se kupi već od 10 EUR, u obrnutom smeru, tj. iz SAD do evropskih gradova avio karta bi mogla da bude već od 7.30 EUR, pa bi cena povratne avio karte bila samo 17.30 EUR. Još zanimljivije zvuči izjava O’Learyja da se low cost avio kompaniji Ryanair isplate i letovi između gradova u Evropi sa avio kartama čija je cena već samo od 99 centi!

O’Leary je ipak ponudio objašnjenje: “Naravno da cena avio karata za sva mesta neće biti deset evra”, dodavši da će sedišta u skupljoj Biznis i Premijum klasi pored toga biti i znatno brojnija.

Takođe, ovakva cene avio karte podrazumevala bi samo sedište u avionu, dok bi se sve druge usluge dodatno naplaćivale. Putnici bi plaćali sav prtljag koji ponesu, a mogli bi da biraju da li žele da plate posluženje u toku leta, elektronsku zabavu, kao i sve ostale dodatne troškove.

Analizirajući ovakvu vest britanski dnevni list The Daily Telegraph u svom članku je ocenio da bi čak i sa svim ovim troškovima i uslugama, avio karta do Sjedinjenih Američkih Država mogla da se kupi već od oko 230 EUR. Ova cena je jeftinija od konkurentskih low cost avio kompanija i znatno povoljnija od tradicionalnih avio kompanija.

Avio kompanija Ryanair trenutno leti na linijama iz Podgorice do Brisela (više detalja ovde) i do Londona (više o ovoj liniji na ovom linku).

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar