Aerodrom u Nišu – Rekordan broj putnika ove godine

Lepe vesti iz Niša!

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu već sad ima više putnika u odnosu na 2015., čime je 2016. godina i zvanično postala najbolja u istoriji ovog aerodroma.

Aerodrom Nis Konstantin Veliki rekord 2016

Naime, aerodrom u Nišu prošle godine je uslužio oko 36.200 putnika, a ovakav rezultat je prevaziđen pre nekoliko dana kada je navedeno da je aerodrom ugostio 36.295 putnika.

Za uspeh je najzaslužnija avio kompanija Wizz Air jer je pokrenula letove iz Niša za Bazel i Malmo, koji su se pokazali kao odličan potez. Zbog toga se očekuje da će aerodrom “Konstantin Veliki” ove godine imati više od 100.000 putnika.

Kako je popularna low cost avio kompanija Wizz Air najavila pokretanje još dve linije, do Ajdhovena i Dortmunda, i uz dolazak avio kompanije Ryanair sa letovima iz Niša do Bergama, Berlina, Bratislave i Weezea u ovakav uspeh više niko i ne sumnja.

Uz to, očekuje se uspostavljanje još novih linija, zbog čega se očekuje da će 2017. godina biti još uspešnija.

Zbog toga, radi se na adaptaciji aerodroma u Nišu kako bi on mogao da usluži i do 380 putnika istovremeno na dolascima i odlascima.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. karta za bazel u svajcersku povratne

  svetlana
   odgovori
  06/09/2016

  interesuje me 2 karte povratne za basel i ako mogu da dobijem broj telefona u nisu za rezervaciju avio karte 2 do basela u svajcersku broj

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar