1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba

DestinacijeLetovi iz Banja Luke

Uporedite Tradicionalne i Low-cost avio kompanije i pronađite najpovoljnije solucije za Vaše putovanje. Rezervišite svoju avio kartu iz Banja Luke u samo par jednostavnih koraka na playtravel.rs ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Pronađite najjeftinije letove!

Pretražite i rezervišite na hiljade avio destinacija širom sveta. Jednostavno, brzo i lako za korišćenje! Najveća i najdetaljnija baza svih letova iz Banja Luke.

Pregledajte letove za alternativne datume!

Ukoliko su Vaši datumi putovanja fleksibilni proverite cene karata u periodu od mesec dana. Pregledajte destinacije do kojih možete leteti, unesite datume putovanja i već danas pronađite najpovoljnije letove iz Banja Luke.

Raspored letova

Destinacija Zemlja Šifra Trajanje Leta Avio Kompanije
BeogradSrbija(BEG)0h 55mAir Serbia
Berlin SchönefeldNemačka(SXF)1h 45mRyanair
Brisel CharleroiBelgija(CRL)2h 0mRyanair
MemmingenNemačka(FMM)1h 25mRyanair
Stokholm SkavstaŠvedska(NYO)2h 30mRyanair

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa sa avio kompanijama koje lete iz Banja Luka možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. Upit

  Nada djurdjevic
   odgovori
  21/05/2018

  Da li u oktobru 2018 god ce biti let banjaluka-memingen,koliko kosta povratna karta i kada se moze rezervisati? Zahvaljujem!

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar