1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba

DestinacijeLetovi iz Banja Luke

Uporedite Tradicionalne i Low-cost avio kompanije i pronađite najpovoljnije solucije za Vaše putovanje. Rezervišite svoju avio kartu iz Banja Luke u samo par jednostavnih koraka na playtravel.rs ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Pronađite najjeftinije letove!

Pretražite i rezervišite na hiljade avio destinacija širom sveta. Jednostavno, brzo i lako za korišćenje! Najveća i najdetaljnija baza svih letova iz Banja Luke.

Pregledajte letove za alternativne datume!

Ukoliko su Vaši datumi putovanja fleksibilni proverite cene karata u periodu od mesec dana. Pregledajte destinacije do kojih možete leteti, unesite datume putovanja i već danas pronađite najpovoljnije letove iz Banja Luke.

Raspored letova

Destinacija Zemlja Šifra Trajanje Leta Avio Kompanije
BečAustrija(VIE)1h 30mRyanair
BeogradSrbija(BEG)0h 55mAir Serbia
Berlin SchönefeldNemačka(SXF)1h 45mRyanair
Brisel CharleroiBelgija(CRL)2h 0mRyanair
Frankfurt-HahnNemačka(HHN)1h 45mRyanair
GeteborgŠvedska(GOT)2h 25mRyanair
MemmingenNemačka(FMM)1h 25mRyanair
Milano BergamoItalija(BGY)1h 20mRyanair

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa sa avio kompanijama koje lete iz Banja Luka možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. Upit

  Nada djurdjevic
   odgovori
  21/05/2018

  Da li u oktobru 2018 god ce biti let banjaluka-memingen,koliko kosta povratna karta i kada se moze rezervisati? Zahvaljujem!

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar