Wizz Air Low Cost Avio Kompanije

Ocena 3.5 / 5

* * * * *
 • SedišteBudimpešta, Mađarska
 • Čekiranje putem internetaDa
 • IATAW6
 • Predati prtljagmax 6 x 32 kg
 • CallsignWIZZAIR
 • Višak prtljaga/
 • MotoNow we can all fly
 • Airline AllianceN/A

Wizz Air je relativno mlada low cost avio kompanija koja je osnovana 2003. godine.

Osnovalo je šest eksperata sa širokim znanjem u avio industriji sa generalnim direktorom Jozefom Veradijem. Prvi let je obavljen 19. maja 2004. godine iz Katovica. Danas avio kompanija poseduje 15 operativnih baza u regionu, među kojima se nalazi i Beograd, sa preko 220 ruta.

Cilj kompanije Wizz Air je da za građane Srednje i Istočne Evrope učini letove što pristupačnijim, uz konstantne inovacije tokom celog putvanja.

Nudi veoma jednostavan i efikasan model usluga, putovanje bez karata odnosno u elektronskom formatu, korišćenjem sekundarnih aerodroma, kožnim sedištima u svim klasama koja se ne dodeljuju unapred, kao i ponuda hrane i pića kao dodatnu uslugu.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije Wizz Air?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Wizz Air promo popust snizene cene 18 maj
Wizz Air letovi Sarajevo avio karte Budimpesta 2017
Wizz Air promotivne cene popust Beograd Nis avio karte januar 2017
Wizz Air popust na kupovinu avio karte februar 2017
Wizz Air veliki popust avio karte promocija februar 2017
Wizz Air nove linije Nis Memingen Minhen Ajdhoven avio karte
Wizz Air novi letovi iz Sarajeva

Wizz Air - Flota

Wizz Air pruža usluge prevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom saobraćaju sa jednim tipom aviona: 

 1. Airbus A320 (45 letelica)

Još više informacija

Wizz Air - Online Check In

Da li Wizz Air ima onlie check-in?

Da, online check-in za Vaš Wizz Air let možete uraditi 30 dana pre planiranog polaska, a najkasnije 3 sata pre polaska. Online check-in nije dostupan na svim aerodromima. Ako online check-in nije dostupan na Vašem aerodromu, check-in možete uraditi potpuno besplatno na aerodromu. Kada završite online check-in, morate odštampati svoj boarding pass.

Online check-in za letove avio kompanije Wizz Air možete uraditi ovde.

Da li Wizz Air ima mogućnost check-in na mobilnom uređaju?

Da, Wizz Air nudi mogućnost check-in na IOS i Android mobilnim uređajuma. Ova aplikacija je potpuno besplatna. Koristeći aplikaciju možete uraditi check-in i sačuvati svoj boarding pass na Vašem mobilnom uređaju. Ovu uslugu možete koristiti na svim aerodromima koji nude mogućnost online check-in.

Da li ću morati dodatno da platim, ako želim check-in da uradim na aerodromu?

Da, check-in na aerodromu se dodatno naplaćuje. Ako želite da check-in uradite na aerodromu i to naglasite prilikom kupovine karte, check-in kompanija dodatno naplaćuje 10 EUR. Ukoliko želite da check-in uradite na aerodromu, a to niste naglasili prilikom kupovine karte, dodatni troškovi na aerodormu iznose 20 EUR. Ako usluga online check-in nije dostupna na Vašem aerodromu, chek-in možete uraditi na aerodromu potpuno besplatno.

Koliko mi je vremena potrebno za check-in na aerodromu?

Ukoliko imate predati prtljag, Vaš prtljag morate predati na šalteru najkasnije 40 minuta pre planiranog leta. Ukoliko nemate predati prtljag, na gate morate izaći najkasnije 30 minuta pre planiranog polaska. Ako ste rezervisali pomoć pri ukrcavanju, na aerodromu morate biti najkasnije 2 sata pre planiranog polaska.

Još više informacija

Wizz Air - Prtljag

Ručni prtljag: 1 Torba

Putnici mogu poneti jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 40 x 30 x 20 cm sa maksimalnom težinom od 10 kg (mala kabinska torba). Ukoliko putnici pokušaju da unesu više komada prtljaga kao ručni biće vraćeni na šalter za čekiranje ili će im biti zatraženo da kompetan ručni prtljag prepakuju u jednu torbu. Predmeti kao što su: Jakna, mobilni telefon, knjiga, hrana za bebe, rasklopiva dečija kolica ili štake za slabo pokretne osobe nalaze se izvan pravilnika za unos ručnog prtljaga i mogu se uneti bez dodatnih troškova.

Ukoliko je Vaš ručni prtljag veći od dimenzija male kabinske torbe, ali ne preko 55 x 40 x 23 cm, možete ga uneti kao ručni prtljag, uz naknadu od 10 EUR. Torba navedenih dimenzija mora da stane u pregradu iznad glave. Morate biti u stanju da ga postavite u prostoru iznad glave bez pomći.

Predati prtljag:

Maksimalan broj prtljaga koji može biti unet na letove Wizz Air a je 6 (šest) ukupne težine do 32 kg. Prtljag se naplaćuje po komadu. Nadoknada za prevoz prtljaga je znatno jeftinija ukoliko se plati prilikom kupovine avio karte.

Sportska oprema:
Prevoz sportske opreme spada u specijalan prtljag koji se može prevoziti na letovima avio kompanije Wizz Air, ali samo u slučaju da je on predhodno rezervisan i unapred plaćen po zcvaničnom cenovniku aviokompanije.

Još više informacija

Wizz Air - Bebe

Da li na letovima kompanije Wizz Air moram da kupim kartu za moju bebu?

Da, deca do 2 godine starosti mogu putovati na krilu odrasle osobe. Prilikom kupovine karte naglasite na želite da putujete sa bebom na krilu. U ovom slučaju cena karte za bebu iznosi 25 EUR. Jedna odrasla osoba može putovati sa jednom bebom.

Da li na letovima kompanije Wizz Air moja beba ima pravo na prtljag?

Da, ukoliko putujete sa bebom možete poneti jedna dečija kolica i jedan komad ručnog prtljaga potpuno besplatno.

Šta ako moje dete napuni dve godine na putu?

Ukoliko Vaše dete napuni 2 godine na putu, za njega morate kupiti zasebnu kartu.

Još više informacija

Wizz Air - Deca

Da li Wizz Air pruža uslge pomoći tokom leta maloletnicima bez pratnje?

Ne, Wizz Air ne nudi ovu uslugu. Deca ispod 14 godina starosti ne mogu putovati sama. Ova deca moraju biti u pratnji osobe starije od 16 godina. Dete ispod 14 godina i odrasla osoba sa kojom dete putuje moraju biti na istoj rezervaciji.

Još više informacija

Wizz Air - Kućni Ljubimci

Da li Wizz Air nudi mogučnost transporta kučnih ljubimaca?

Ne, na letovima avio kompanije Wizz Air nisu dozvoljeni kućni ljubimci, osim pasa vodiča za slepe osobe.

Raspored Letova

Šifra Leta Let iz Let za Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned Polazak Dolazak Vreme Leta

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom Wizz Air možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

295 Komentara
 1. Marjan Miok
   odgovori
  01/11/2014

  Izuzetno sam zadovoljan kompanijom Wizz air i vise puta sam leteo sa njima. Mnogo lepih putovanja su mi pruzili koje ne bih mogao da priustim sa drugim avio kompanijama.

  • Vladana
    odgovori
   21/02/2015

   Želim da putujem u Holandiju interesuje me da li mi je potrebna neka viza

  • Iz beograda u lisabon

   damjan
    odgovori
   28/11/2016

   kako najeftinije i najbrze iz beograda do lisabona avionom. Avgust mesec 2017, u toku radne nedelje.

 2. Pristina

  Ena
   odgovori
  27/07/2016

  Da li su otpoceli letovi iz Pristine?

  • Play Travel
    odgovori
   28/07/2016

   Ena, u ovom trenutku Wizz Air avio kompanija nije objavila zvanično saopštenje kada će početi letovi iz Prištine.

 3. Najpovoljnije

  Ena
   odgovori
  27/07/2016

  Da li ima letova do Bremena, Hamburga ili Hanovera?

 4. Ibica

  Bojan
   odgovori
  22/07/2016

  Postovanje,
  Koja bih cena karte bila za Ibicu kad bih uplatio godinu dana unapred ?

  • Play Travel
    odgovori
   23/07/2016

   Bojane, trenutno najpovoljnija cena povratne karte za putovanje u junu 2017. na relaciji Beograd Ibica sa presedanjem iznosi 32.786 RSD.

 5. Da li letite za Norvesku, Trondheim

  Smilja
   odgovori
  23/06/2016

  Molim Vas da mi odgovorite da li imate letove iz BG ili Nisa za Trondheim Norveska?? Ako imate koja je cena za putovanje u avgustu, povratak za nekih 7-8 dana. Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   27/06/2016

   Smiljo, Wizz Air avio kompanija u ovom trenutku nema letove na relaciji Beograd Trondheim, kao ni Niš Trondheim. Ukoliko Vam odgovara, možemo da Vam ponudimo let sa polaskom iz Beograda i presedanjem. Trenutno najpovoljnija povratna avio karta u navedenom periodu iznosi 298 EUR sa ručnim prtljagom.

 6. Povoljna avio karta za Kipar početkom avgusta

  Momcilo
   odgovori
  01/06/2016

  Molim koja je najpovoljnija cjena avio karte do Kipra početkom avgusta 2016 i Beograda ili Tuzle sa svim taksama.Momčilo

  • Play Travel
    odgovori
   06/06/2016

   Momčilo, trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte u navedenom periodu na relaciji Beograd Larnaka iznosi 159 EUR sa ručnim prtljagom. Nažalost, na relaciji Tuzla Larnaka nema direktih letova.

 7. MALTA

  Zika
   odgovori
  01/08/2016

  Postovani, da li postoji mogucnost da Wizz Air leti iz Nisa sledece godine za Maltu u periodu skolskog letnjeg raspusta ili bilo kad? Ako da, koja bi okvirna cena bila?

  • Play Travel
    odgovori
   01/08/2016

   Ziko, Wizz Air ima direktne letove na relaciji Sofija Malta utorkom, četvrtkom i subotom. U ovom trenutku nema zvaničnih saopštenja o uvođenju linije na relacjij Niš Malta.

 8. Zurih

  Lazar
   odgovori
  30/05/2016

  Odlicni ste sve pohvale nema sta…samo me interesuje da li ce imati u skorije vreme direktan let Zurih-Beograd?

 9. Milano

  Misela
   odgovori
  28/05/2016

  Da li je moguce sada kupiti dvije povratne karte Podgorica-Milano za jednu odraslu osobu i jedno dijete od 7 godina tokom avgusta sa povratkom za 7 dana? Srdacan pozdrav i hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   30/05/2016

   Misela, letovi na relaciji Podgorica Milano počinju od 23.08.2016. Avio karte su već u prodaji i trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte u navedenom periodu iznosi 69 EUR po osobi. U cenu avio karte su uračunate sve takse i ručni prtljag maksimalno dozvoljenih dimenzija 42x32x25 cm.

   • Let Bergamo Podgorica

    Jelena
     odgovori
    10/09/2016

    Postovanje, ja uporno trazim karte ali ne mogu da nadjem let , kada je let iz Bergama kojim danima, i kojim je povratak iz Podgorice. Zeljela bih ako se moze prakticno uzeti za svaki 2 weekend kartu, za 1 osobu.
    Unaprijed zahvalna

 10. pozdrav

  vojkan
   odgovori
  20/05/2016

  Leteo sam jatom ali vise wizzom, ovo je prva godina posle nekoliko uzastopnih da neću da letim wizzom jer su karte dosta poskupele

  • Play Travel
    odgovori
   24/05/2016

   Vojkane, cene avio karata variraju u zavisnosti od datuma putovanja, kao i od popunjenosti mesta na avionu. Veća je verovatnoća da će cena avio karte biti niža ukoliko kupujete kartu nekoliko meseci unapred i ukoliko ste fleksibilni sa datumima.

 11. Montenegro

  Marija
   odgovori
  18/05/2016

  Mala je verovatno al da pitam da li mozda imate letove ka Tivtu iz Beograda?

  • Play Travel
    odgovori
   20/05/2016

   Marija, Air Serbia i Montenegro Airlines su dve avio kompanije koje lete direktno na relaciji Beograd Tivat i saobraćaju svakog dana. Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa svim uključenim taksama iznosi 13.407 RSD.

 12. Cena prtljaga

  Milica Mladenović
   odgovori
  09/09/2016

  Kupili smo povratne karte za let Skoplje Barselona, polazak 10.oktobra i povratak 17.oktobra preko turističke agencije. Da li naknadu za prtljag moramo da uplatio preko agencije ili možemo da uplatio online?
  Koje su cene za prtljag? Rekli su nam da je za 23kg 57e a za 32kg 84kg?

  • Play Travel
    odgovori
   13/09/2016

   Milice, cena prtljaga nije ista za sve letove. Molimo Vas da nam dostavite detalje Vaše avio karte, kako bismo proverili koliko iznosi doplata za dodatni prtljag uz Vašu kartu.

 13. Djecija kolica

  Marina
   odgovori
  18/09/2016

  Postovanje. Za dva mjeseca idemo na put sa malom bebom. Zanima me da li se placa naknada za djecija kolica. Kolica su marke Stokke, i iz dva dijela su ( odvojeno konstrukcija i kosara), pa me zanima da li sa njima mozemo do ulaza u avion ili ih predajemo zajedno sa prtljagom, jer su kolica masivnija!? I da li, ukoliko se predaju sa prtljagom, moraju da budu u spakovana u torbu za kolica (pram pack) ili se mogu predati i sama ( pri tom me zanima da li mogu nastati neka ostecenja na istima tokom transporta). I jos jedno pitanje, da li su ista pravila nezavisno od toga odakle se ide sa Vasom avio kompanijom. Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   21/09/2016

   Marina, beba do dve godine starosti putuje u krilu osobe koja je prati. Bez dodatne novčane naknade, kao bebin ručni prtljag, moguće je poneti laka kolica.

 14. Marijana
   odgovori
  18/09/2016

  Postovani,
  Molim za pomoc.Sredinom avgusta sam kupila karte za let Podgorica-Milan Bergamo u jednom pravcu za 26.11.2016.Pre nekoliko dana sam saznala da su od septembra letovi na toj liniji promenjeni tj da se od septembra leti za Milan Malpensa aerodrom.Interesuje me da li cu imati problema prilikom chekiranja i ukrcavanja na avion na aerodromu u Podgorici.
  Unapred zahvalna.

 15. Odgovor?

  Jelena
   odgovori
  11/09/2016

  Postovanje , jeste li zatvorili firmu, sobzirom da ne odgovarate ? Ja znam da je ozbiljna kompanija , ali javljate za karte , a onda su samo bile za mjesec septembar. Pa ili imate ili nemate. Ima ljudi koji bi organizovali posao i putovanja.
  Zahvaljujem !

 16. Let Bergamo Podgorica

  Jelena
   odgovori
  10/09/2016

  Postovanje, zanima me kojim danima su letovi iz Bergama a kojim povratak iz Podgorice ? Ja ne mogu da nadjem let . Možete li mi pomoći?
  Unaprijed zahvalna

  • Play Travel
    odgovori
   13/09/2016

   Jelena, letovi na relaciji Podgorica Milano su utorkom i subotom.

 17. let za tel aviv

  stanka
   odgovori
  24/08/2016

  Molim Vas da li letite za Tel Aviv i koja je cena povratne karte. Hvala

 18. Marko
   odgovori
  02/09/2016

  Da li postoji direktan let do osla iz Beograda?

  • Play Travel
    odgovori
   13/09/2016

   Marko, direktni letovi na relaciji Beograd Oslo su ponedeljkom, sredom i subotom. Cena avio karte varira u zavisnosti od datuma putovanja i broja raspoloživih mesta u avionu.

 19. Nemacka

  Saša Simić
   odgovori
  02/09/2016

  Koliko bi me koštala karta do Dizeldorfa.Da li bi morao da putujem od Niša ili iz Beograda,kupio bih kartu za novembar i da li se naplaćuje aerodromska taksa.Pozdrav

  • Play Travel
    odgovori
   13/09/2016

   Saša, u navedenom periodu trenutno je povoljniji polazak iz Niša. Najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Niš Dizeldorf u navedenom periodu u ovom trenutku iznosi 29 EUR. U cenu avio karte su uračunate sve aerodromske takse i ručni prtljag do 10kg.

 20. Cigarete

  Olivera
   odgovori
  01/09/2016

  Postovani,molim Vas da mi kazete koliko je cigareta dozvoljeno nositi sa sobom u avionu. Ja sam planirala 2 (box) tj.20 kutijica. Mogu li se nositi u rucnom prtljagu i koliko, a koliko u predanom prtljagu?Mogu li eventualno 15ak kutijica u predani ,a 5 u rucni prtljag? Hvala na odgovoru.

 21. Oktobar

  Milica
   odgovori
  31/08/2016

  Pozdrav,

  zasto nema letova PG-Milano u Oktobru?

 22. trudnoca

  olivera
   odgovori
  29/08/2016

  Postovani,
  zanima me do koje nedelje starosti trudnoce je dozvoljen let na letovima Wizz aira?
  Trudna sam 30.nedelja i rezervisala sam kartu iz Skoplja za Bergamo za 03.09.2016. (tad ce trudnoca biti stara 32 nedelje) i zanima me da li ce mi praviti problem?

  • Play Travel
    odgovori
   31/08/2016

   Olivera, za putovanje avionom nakon 28. nedelje trudnoće je potrebna potvrda lekara. Trudnicama nije dozvoljeno putovanje avionom na letovima Wizz Air avio kompanije nakon 34. nedelje trudnoće.

 23. Biljana
   odgovori
  26/09/2016

  Interesuje me putovanje iz Podgorice za Pariz. Pocetkom novembra .Koliko bi kostala povratna karta. I u koliko je sati let.

  • Play Travel
    odgovori
   27/09/2016

   Biljana, trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa presedanjem u navedenom periodu iznosi 22.973 RSD. Rezervaciju avio karate možete napraviti pozvom našeg call centra +381658728350 ili mailom na avio@18.197.209.81

 24. Beograd-Basel-Mulhouse

  Dusica
   odgovori
  28/12/2015

  Koliko bi kostala cena povratne karte sa svim taksama za dve osobe za period od 20.01.2016 pa nadelje.. u toku februara

 25. Minhen

  Zorana
   odgovori
  28/02/2016

  Cao, zanima me koliko kosta najjeftinija avionska karta do Minhena iz Beograda, u periodu oko prvog maja. Bila bih vam jako zahvalna na informaciji. Pozdrav!

  • Play Travel
    odgovori
   29/02/2016

   Zorana, u ovom trenutku najpovoljnija cena avio karte na relaciji Memmingen FMM – Beograd BEG je za datum putovanja 02. mart iznosi 69 EUR. Cena uključuje sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

 26. Beograd- Holandija u jednom pravcu

  Natasa
   odgovori
  16/02/2016

  Zanima me koliko kosta najftinija avionska karta Beograd- Amsterdam ili Rotendam za dve osobe I dete od 4 godine sa svim taksama u jednom pravcu u periodu od 14.07 najkasnije do 17 07.16 da bude polazak. Unapred zahvalna.

 27. Kipar u Novembru 2016

  Nada
   odgovori
  07/02/2016

  Da li ce i novembru mesecu wizz air leteti za Larnacu?

  • Play Travel
    odgovori
   12/11/2016

   Nado, direktni letovi Wizz Air avio kompanijom na relaciji Beograd Larnaka u novembru mesecu su jednom sedmično. Avioni saobraćaju nedeljom u 06:20 časova.

 28. Sarajevo - Pariz

  Nisveta
   odgovori
  24/01/2016

  Zanima me koliko je karta od Sarajeva do Pariza

 29. Beograd-Holandija-jedan pravac-pitanje

  Suzana
   odgovori
  18/01/2016

  Poštovani, zanima me koliko košta najjeftinija karta do Rotterdama, ili odredište njemu najbliže, za jednu osobu sa putnim prtljagom i avio taksama za 6.avgust 2016, ili dan dva ranije ukoliko bi karta bila jeftinija. Unapred zahvalna

 30. piće

  Svetlana
   odgovori
  13/03/2016

  Poštovanje!
  Može li se poneti 1 flaša domaće rakije ,rođacima?
  Pozdrav !

  • Play Travel
    odgovori
   19/03/2016

   Svetlana, ukoliko ste doplatili minimum jedan komad predatog prtljaga do 23kg možete poneti jedan litar alkoholnog pića, ukoliko u slučaju da imate prijavljen samo ručni prtljag nažalost niste u mogućnosti da unesete bilo kakvu tečnost u ambalaži većoj od 100ml.

 31. pitanje

  Goran
   odgovori
  15/12/2015

  Letovi za Ukrainu odakle je najblize

  • Play Travel
    odgovori
   12/11/2016

   Gorane, molimo Vas da nam dostavite okirne datume Vašeg putovanja, kao i grad u koji biste putovali, kako bismo mogli da Vam pronađemo letove sa najboljom konekcijom po najpovoljnijoj ceni.

 32. Upit

  Zarko
   odgovori
  15/12/2015

  Postovani, interesuje me koliko kosta najjeftinija povratna avio karta za dve osobe do Londona, kad vec nema letova do Mancestera, u periodu od 15. januara do 20 maja ili od 15 avgusta do 31 decembra

 33. sve pohvale za kompaniju Wizz Air

  Miroslav
   odgovori
  08/12/2015

  Dali ce od 2016 ,biti letova iz beograd za rodos,hvala unapred

  • Play Travel
    odgovori
   12/12/2015

   Miroslave, letovi na relaciji Beograd Rodos jos uvek nisu potvrđeni za 2016. godinu, pratite najnovije vesti na našem sajtu gde ćemo odmah nakon dobijanja informacija objavljivati nove linije kompanije Wizz Air.

 34. Zasto?

  Marko
   odgovori
  03/12/2015

  Zasto od 2016 wizz do Larnace leti samo nedeljom iz Beograda? Da li ce u skorijoj buducnosti biti destinacija poput Madrida,Lisabona…?

  • Play Travel
    odgovori
   12/12/2015

   Marko, tokom letnjeg perioda Wizz Air leti dva puta nedeljno na relaciji Beograd Larnaca sredom i nedeljom. Madrid i Lisabon su destinacije na koje Wizz Air u ovom trenutku leti sa aerodroma u okruženju (Budimpešta i Temišvar)

 35. Karta za cipar

  Aleksandra
   odgovori
  10/05/2016

  Molim vas zanima me Cena karte beograd larnaka 15.05.2016,jedan pravac, rucni prtljag

  • Play Travel
    odgovori
   13/05/2016

   Aleksandra, cena avio karte u jednom pravcu za navedeni datum sa ručnim prtljagom i sa uključenim svim aerodromskim taksama iznosi 99 EUR u ovom trenutku.

 36. Nevena
   odgovori
  11/04/2016

  Postovanje, da li je moguce da ponesem sa sobom(rucni prtljag) u avion jedan box cigareta? Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   14/04/2016

   Nevena, nažalost,u ručnom prtljagu nije dozvoljeno poneti box cigareta.
   Ukoliko želite da nosite box cigareta, možete da ga spakujete samo u predati prtljag.

 37. ilona
   odgovori
  28/04/2016

  postovani
  interesuje me cena karte beograd malta u jednom pravcu i takodje povratna period oko 20.05.2016 polazak
  oko 20 .08..2016.povratak

 38. 18.04.2016.

  Biljana
   odgovori
  18/04/2016

  Zanima me koliko kostaju tri povratne karte za odrasle sa polaskom iz Beograda do Malte i sta je sve ukljuceno u cenu karte i da li je obavezno osiguranje i koliko je , datum polaska bi bio 30.07.2016. a povratak 20.08.2016 moze da varira dva tri dana pre nije fiksni….

  • Play Travel
    odgovori
   21/04/2016

   Biljana, najpovoljnija cena karte sa svim uključenim taksama na relaciji Beograd – Malta – Beograd za približne datume u ovom trenutku iznosi 29.989 RSD po osobi. Putno osiguranje možete kupiti već od 402 RSD po osobi i svakako je preporuka da ga imate.

 39. Aleksandra
   odgovori
  13/04/2016

  Poštovani… putujem 17.04 sa wizz air-om za Švedsku.. Idem samo na tri dana pa nosim samo ručni prtljag.. Tu bih stavila nešto šminke, mobilni i malo garderobe, osnovno.. Zanima me da li smem nositi sa sobom nešto od grickalica i koju količinu… Hvala….

  • Play Travel
    odgovori
   14/04/2016

   Aleksandra, u rucnom prtljagu mozete poneti osnovne stvari za licnu upotrebu. Napominjemo da sminka i ostala sredstva za higijenu moraju biti u ambalazi manjoj od 100ml. Unos hrane i pica je dozvoljena samo ukoliko je kupljena na aerodromu i spakovana u kesama predvidjenim za unos hrane i pica u avion.

 40. Online

  Slobodan
   odgovori
  10/04/2016

  Da li se moze kupiti karta online nedeljom,i molim vas da napisete radno vreme za on line kupovinu karata.Hvala unapred!

 41. Beograd>Rim

  Vesna
   odgovori
  18/03/2016

  Postovani,
  Da li letite iz Beograda za Rim u periodu mart>avgust i kolika bi bila cena karte?
  Hvala!

  • Play Travel
    odgovori
   12/11/2016

   Vesna, Wizz Air avio kompanija u ovom trenutku nema letove na relaciji Beograd Rim. Ukoliko Vam odgovara možemo da Vam ponudimo letove sa polaskom iz Temišvara ili Budimpešte. Iz Beograda direktno lete avio kompanije Air Serbia i Alitalia.

 42. БЕОГРАД-БАДЕН БАДЕН

  Радован
   odgovori
  06/04/2016

  Поштовани:добијо сам од вас информацију о цени повратне карте за Бадем од 49 ЕУР.Интересује ме колико временски важи повратна карта,пошто сам планирао бити у гостима око 20 дана.Имаћу још и додатну торбу са гардеробом и која је цена те торбе и дали смијем ћерки и зету понети литру ракије и мало сухомеснатих производа.Којим даном има лет за тај град

 43. цена повратне карте

  Радован
   odgovori
  03/04/2016

  Путовали би ја и супруга за Баден у другој половини маја,па ме имтересује цена повратне карте

  • Play Travel
    odgovori
   06/04/2016

   Radovane, najpovoljnija cena povratne avio karte po osobi na relaciji Beograd Baden Baden sa ručnim prtljagom u ovom trenutku za traženi perod iznosi 49 EUR Cena uključuje sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm Rezervaciju možete napraviti pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na wizz@18.197.209.81

 44. Emina
   odgovori
  27/03/2016

  Molim vas mozete li mi reci da li mogu putovati s vasim avionom za Njemacku u sestom Sam mjesecu trudnoce.ginekolog mi je dozvolio ali zanima me da li vi to dozvoljavate.trudnoca je uredna bez problema.molim vas da mi sto prije odgovorite da rezervisem kartu.hvala vam u naprijed

 45. biljana
   odgovori
  23/03/2016

  Molim Vas mi recite da li možda postoji neki plan da se otvori let iz Niša do Malte s obzirom da mnogo ljudi iz tog dela Srbije putuju sa Vašom kompanijom iz Sofije.Hvala,pozdrav

  • Play Travel
    odgovori
   12/11/2016

   Biljana, Wizz Air avio kompanija je najavila da će od maja 2017. godine uvesti liniju na relaciji Beograd Malta. U ovom trenutku nema zvaničnih potvrda da će uvoditi i liniju sa polaskom iz Niša.

 46. Maria koruga
   odgovori
  01/12/2015

  Molim Vas da mi odgovorite da li 14 ili 15 januara imate let Memmingen-Beograd, a povratak 18 ili 19 januara za Memmingen.Interesuje me cena povratne karte

  • Play Travel
    odgovori
   12/12/2015

   Maria, trenutno najniža cena povratne avio karte na relaciji Memingen Beograd Memingen za period od 13. januara do 16. januar iznosi 99 EUR sa ručnim prtljagom do 10 kg.

 47. Branko
   odgovori
  21/01/2017

  Koliko trenutno kosta povratna karta beograd pariz

  • Play Travel
    odgovori
   26/01/2017

   Branko, cene avio karata variraju u zavisnosti od broja raspoloživih mesta u avionu. Veća je verovatnoća da će cena avio karte biti niža ukoliko je kupovina avio karte nekoliko meseci unapred. U aprilu trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom iznosi 89 EUR

 48. Vesna
   odgovori
  13/06/2017

  Postovani,molim Vas recite mi postoji li let Beograd-Geteborg,01.07.2017 i povratak za 3 meseca,naravnoi kolika je cena.

 49. Lidija
   odgovori
  30/05/2017

  Zanima me koliko kostaju dve karte sa polaskom iz Beograd do Beca i sta je sve ukljuceno u cenu karte i da li je obavezno osiguranje i koliko je,datum polaska bi bio 20.06.2017,a povratak 01.07.2017.

  • Play Travel
    odgovori
   30/05/2017

   Lidija, low cost avio kompanija nažalost ne leti na relaciji Beograd Beč sve potrebne informacije i kupovinu avio karte možete izvršiti na Avio karte Beograd Beč

 50. decija kolica

  marina
   odgovori
  27/01/2017

  Putujem 7 februara iz Paris-Beograd wiz air sa bebom od 10 meseci pa me zanima mogu li kolicima do ulaza u avion?Kada sam rezervisala ne pise nista za prtljag za bebu ni kolica.samo pise da je dozvoljeno jedna rasklopljiva kolica ali ne pise da li ide do aviona ili u predati prtljag?Hvala unapred na odgovoru…

 51. Extra

  Nebojša
   odgovori
  22/07/2017

  Da li postoji let Beograd-Harkov ili Budimpešta-Harkov ili Sofija-Harkov ?

 52. radojko lazovic
   odgovori
  20/01/2017

  da li mi mozete reci kolika je cena avio karte u jednom pravcu za basel svajcarska u sledecoj sedmici iy bg ili nisa

  • Play Travel
    odgovori
   26/01/2017

   Radojko, u navedenom periodu putovanja trenutno je povoljniji polazak iz Beograda. Cena avio karte u jednom pravcu za prvi raspoloživi let sa polaskom iz Beograda u ovom trenutku iznosi 169 EUR. Ukoliko Vam odgovara kasniji polazak, avio karta sa polaskom u februaru iz Niša je povoljnija i u ovom trenutku iznosi 39 EUR.

 53. Jelena
   odgovori
  07/01/2017

  Poštovani,zanima me da li ima let na relaciji Beograd-Amsterdam krajem aprila i koja je cena povratne karte?

  • Play Travel
    odgovori
   10/01/2017

   Jelena, Wizz Air avio kompanija leti ponedeljkom i petkom na relaciji Beograd Eindhoven. U navedenom periodu putovanja na relaciji Beograd Amsterdam trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom iznosi 89 EUR.

 54. Dajana
   odgovori
  07/01/2017

  Postovani, koliko bi iznosila cena karte ako bi se sada rezervisala za jun . Od Beograda do Frankfurta povratna. Hvala unapred

  • Play Travel
    odgovori
   07/01/2017

   Dajana,

   u zavisnosti od datuma putovanja cena karte može varirati u ovom trenutku najpovoljnija cena povratne avio karte iznosi 99 EUR.

   Za sve dodatne informacije nas možete pozvati naš kontakt cenatar ili pisati na wizz@18.197.209.81

 55. cena avio karte

  Slavica Rankovic
   odgovori
  24/06/2017

  interesuje me cena povratne karte za wizz air od Beograda do Malte ,odgovara mi termin polaska 09.07.2017. a povratak 26.07.2017.,jedna odrasla osoba

 56. povratna karta

  mirko
   odgovori
  27/07/2017

  koja je cena povratne karte baden-baden-beograd za 27.12.2017 i povratak 10.01.2018

 57. Upit

  Saša
   odgovori
  09/04/2019

  Da li ima slobodnih mesta za Wizz Air i koja je cena:

  Budimpešta-Porto 15.06.2019.
  Lisabon-Budimpešta 26.06.2019. ili slični datumi
  2 karte

  Saša

  • Avio karta Budimpresta Porto Lisabon Budimpesta

   PLAY TRAVEL
    odgovori
   13/04/2019

   Sasa, svi detalji vezano za cene avio karata i detalje letova su poslati na Vasu e-mail adesu.

   Jelena,
   Play Travel

 58. Avio Karte

  Isidora
   odgovori
  12/10/2019

  Postovani, zanima me da li imate povratnu avionsku kartu krajem ovog mjeseca, oktobra. Cetiri dana izmedju. Za dvije odrasle osobe. Koja je cijena?? Hvala

 59. Postovani.

  Dragica
   odgovori
  01/10/2019

  Kupila sam kartu sa ručnom tasnom dimenzije 20x30x40 na relaciji Einhoven-Beograd.
  Letim Wizzair kompanijom.
  Interesuje me koliko može da ima kg u njoj.
  Hvala

 60. Refundacija kupljene karte

  Jasmina Tadic
   odgovori
  17/09/2019

  Postovani,
  vise puta sam letela Wizzair-om, I jako sam zadovoljna uslugom, Medjutim desila mi se situacija da ne mogu ici na put za koji sam vec kupila kartu. Datumi letova su 10.10. u 12:45 odlazak a povratak je 13.10. u 15:25 casova, destinacija je BEG – FKB, odnosno FKB – BEG. Da li postoji mogucnost neke refundacije pri otkazu putovanja, I na koji nacin se to moze odraditi?
  Unapred se zahvaljujem.
  Pozdrav
  Jasmina Tadic

 61. Beograd-Malta

  Mladen
   odgovori
  16/04/2019

  Poštovani,
  zanima me najpovoljnija cena povratne karte na relaciji Beograd-Malta? Odlazak 29. aprila, povratak 3. maja, prtljag do 10kg. Može i neki dan gore, dole, ukoliko ima nekih povoljnijih karata. Samo da je povratak najkasnije do 5-og maja.
  Hvala vam unapred.

  S poštovanjem,
  Dobricić Mladen

 62. Benjamin
   odgovori
  21/12/2018

  Da li moze maxicosi ici sa bebom u avion
  hvala

 63. Niš-Dortmund/Dizeldorf

  Nikola
   odgovori
  14/08/2017

  Koja bi bila cena najjeftinije povratne karte Niš – Dizeldorf ili Niš-Dortmund sa polaskom u narednih 8 dana?

 64. Lion

  milanka
   odgovori
  22/03/2018

  Molim Vas da li ima direktan let za Lion FR I po kojoj ceni, hvala .

  • Play Travel
    odgovori
   23/03/2018

   Milanka, iz kog grada želite da putujete?

 65. Skoplje

  Bojan
   odgovori
  04/03/2018

  Poštovani, zašto nemate letove na relaciji Beograd – Skoplje, i da li će ih biti… ?

 66. Podgorica- Memmingen 28.12.2017.

  LJILJANA
   odgovori
  14/11/2017

  Putujem Podgorica- Memmingen 28.12.2017., međutim kada otvorim rezervaciju za kartu ne pojavljuje mi se veći kofer koji sam uplatila za povratak. Možete li mi reći šta se dešava?

  Srdačan pozdrav,

  Ljilja

 67. pomoć

  jovanka jovanović
   odgovori
  01/09/2017

  Poštovani,
  letela sam wizzerom, za Nirnberg 19.05.-21.05.2017, kako bih jeftinije letela, unela sam šifru i platila članarinu za standardno članstvo, sada bih ponovo trebala a letim. i naravno želela bih da kupim kartu po jeftinijoj ceni.
  Kako da rezervišem kartu, zaboravila sam lozinku? Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   02/09/2017

   Jovanka, u sekciji za pristupanje Vašem nalogu možete kliknuti na link “zaboravili ste Vašu lozinku?” i pokrenuti proceduru za resetovanje Vaše šifre.

 68. Hannover za Beograd

  Jetmir
   odgovori
  30/08/2017

  Dali imate koji avion koji leti 02.09.2017
  za Beograd?i koja je cena karte?Hvala

 69. Moskva

  Ivica Marjanović
   odgovori
  06/01/2017

  Poštovani, da li imate letove do Moskve?

  • Play Travel
    odgovori
   07/01/2017

   Ivice, low cost avio kompanija Wizz Air ima letove ka Moskvi iz Budimpešte.

 70. Minhen

  Elvedin
   odgovori
  04/01/2017

  Imate li let iz Beograda za Minhen ?

  • Play Travel
    odgovori
   07/01/2017

   Elvedin, detalje letova na relaciji Beograd Memmingen možete pogledati na sledećoj stranici.

   Memmingen je grad koji se nalazi na oko 100km od Minhena i predstavlja idealnu alternativu za putovanje u Minhen kako su cene avio karata znatno niže u odnosu na cene avio karata na relaciji Beograd Minhen.

 71. Razlicito prezime na avio karti i pasosu

  Jelena
   odgovori
  29/09/2016

  Postovani, prezime na karti i u pasosu mi se razlikuje. Prilikom rezervacije karte nisam obratila paznju da mi stoji devojacko prezime, jer nalog imam jos dok nisam bila udata, dok mi je u pasosu prezime nakon udaje. Koliki problem moze to da bude?

  • Play Travel
    odgovori
   30/09/2016

   Jelena, molimo Vas da nam dostavite prvu stranicu pasoša kao i šifru rezervacije avio karte na wizz@18.197.209.81. Definitivno je neophodno da izvršite promenu prezimena na Vašoj avio karti kako bi ste neometano mogli da se ukrcate na navedeni let.

 72. Pas

  Nikola
   odgovori
  21/10/2016

  Trebam na letu wizair poneti så sobom malo štene koje je velicine jednog mačeta i staje u torbicu velicine prosecne zenske tašne. Da li je to neki problem?

  • Play Travel
    odgovori
   28/10/2016

   Nikola, nazalost Wizz Air avio kompanija ne dozvoljava ljubimce na svojim letovima.

 73. auto sediste

  sandra
   odgovori
  11/11/2016

  Postovani,pocetkom decembra bih letela za Memingen Sa detetom od 20.meseci,da li je moguce uneti auto sediste u avion i montirati ga da gleda u zaslon sediste,posto Dete ne koristi vise bebi sedista.

  •  odgovori
   12/11/2016

   Sandra, za decu do 2 godine starosti na letovima low cost Wizz Air avio kompanije kao ručni prtljag možete poneti sklopiva kolica ili nosiljku. Bebe u avionu nemaju svoje sedište i sede u krilu roditelja. Ukoliko biste nosili auto sedište neophodno je da se izvrši kupovina dodatnog mesta u avionu. Auto sedište mora da bude opremljeno sigurnosnim pojasom koji omogućava bezbedno vezivanje za sedište u avionu.

 74. pogresno uneseni podaci o vizi na cekiranju karte

  joka
   odgovori
  09/11/2016

  Postovani,molim Vas za pomoc.Da li je moguce promeniti pogresno unesen br.vize na cekiranoj karti za Wizz Air na relaciji Beograd-London
  Unapred Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   11/11/2016

   Joko, neophodno je da su svi podaci u avio karti ispravni i na pravilan način uneti. Molimo Vas da nam dostavite detalje Vaše avio karte pozvom call centra +381658728350 ili mailom na wizz@18.197.209.81

 75. dona
   odgovori
  22/10/2016

  Imaju li letovi na relaciji Beograd Berlin.Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   27/10/2016

   Dona, u ovom trenutku Wizz Air nema letove na relaciji Beograd Berlin.
   Molimo Vas da nam dostavite okvirne datume Vašeg putovanja, kako bismo Vam ponudili najpovoljniju soluciju.

 76. sandra
   odgovori
  11/11/2016

  Letela bih iz Nisa,pa me Jos zanima,koliko sati Pre moramoo biti na aerodromu?

  • Play Travel
    odgovori
   12/11/2016

   Sandra, preporuka avio kompanije je da putnici dođu dva sata pre leta na aerodrom. Tada se otvara mogućnost čekiranja za rezervisani let, dok se 45 minuta pre leta zatvara i nakon tog vremena nije moguće ukrcati se na avion.

 77. Andry
   odgovori
  19/10/2016

  Izvinjavaam se let do Dortmunda

  • Play Travel
    odgovori
   28/10/2016

   Andry, ukoliko biste navedenog datuma putovali za Dortmund, možemo da Vam ponudimo polazak iz Beograda ili iz Niša. U ovom trenutku je povoljniji polazak iz Niša. Cena avio karte u jednom pravcu u ovom trenutku iznosi 19EUR. Molimo Vas da nam dostavite okvirni datum povratka, kako bismo Vam ponudili najpovoljniju soluciju.

 78. Cena karata

  Andry
   odgovori
  19/10/2016

  Da li postoji mogucnost kupovine karata za decembar npr 6 decembar sa povratnom,i koliko bi kostala?

 79. Povratna avio karta do kipra u decembru

  Momcilo
   odgovori
  17/10/2016

  Molim, imam namjeru da putujem oko 18.decembra na Kipar u vezi sporta.Koliko košta povratna karta ili cijena najpovoljnije povratne karte sa svim taksama u tom periodu i može li se rezervisate preko Vas.Hvala,Momčilo

  • Play Travel
    odgovori
   17/10/2016

   Momcilo, trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom na relaciji Beograd Larnaka u ovom trenutku iznosi 69 EUR. Molimo Vas da nam dostavite okvirni datum povratka, kako bismo proverili cenu avio karte u tom periodu.

 80. Zanimame Putovanje Beograd Cikago.

  zoran
   odgovori
  04/10/2016

  Beograd Cikago dalije samo potrebno uplatiti za kartu i povrtanu ukompletu kao turista ili mora neka viza opet i slicno. Isao bi ali neznam sta i kako i koja je cena karte povratna .Hvala..

 81. Let Temišvar -Bergamo

  Dušan
   odgovori
  28/11/2016

  Poštovani
  da li postoji mogućnost leta na relaciji Temišvar-Bergamo (Italija) i obrnuto.
  Polazak iz Temišvara oko 23 ili 24 12. 2016, a povratak 02 ili 03.01.2017 god
  Naravno ako postoji mogućnost leta na pomenutoj relaciji interesuje me i cena karte sa svim taksama.
  Hvala

 82. info

  Miladin Lambić
   odgovori
  03/01/2017

  Postoji li let iz Beča do BEOGRADA 16.01.2017(ili par dana ranije ili kasnije)?Ako postoji koliko košta karta?Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   07/01/2017

   Miladine, nažalos Wizz Air ne saobraća na relaciji Beč Beograd dok cena karte u jednom pravcu za traženi period na letu kompanije Air Serbia iznosi 169 EUR. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije možete nam pisati ili nas pozvati na +381658728350

 83. SLAVICA
   odgovori
  27/12/2016

  MOLIM DA MI POMOGNETE KAKO DA,NAJBRZE,STIGNEM U REJKJAVIK.KOJI SU NAJBLIZI AERODROMI SA KOJIH IMAM DIREKTNI LET.DA LI WIZZ AIR IMA LET BRISEL REJKJAVIK?

  • Play Travel
    odgovori
   03/01/2017

   Slavice, molimo Vas da nam dostavite okvirne datume Vašeg putovanja kao i polaznu destinaciju kako bismo proverili najbolju soluciju za Vaše putovanje.

 84. Promena prezimena nakon udaje

  Ivana
   odgovori
  21/12/2016

  Postovanje,
  kupili smo kartu sa mojim devojackim prezimenom. Ali kako planiramo da se vencamo sada u januaru, ja menjam kompletno pasos i prezime, jer primam suprugovo. Da li znate koliki su troskovi i ima li ih u ovom slucaju kada se menja i pasos i prezime. Ja sam na wizzariu pokusala da sama promenim prezime ali mi tu opciju nikako ne dozvoljava.

  Hvala Vam mnogo i pozdrav!!!

  • Play Travel
    odgovori
   22/12/2016

   Ivana, neophodno je da se uradi izmena prezimena u avio karti. Molimo Vas da kontaktirate naše agente, kada budete imali nova dokumenta, kako bismo mogli da unesemo podatke iz pasoša sa kojim ćete putovati.

 85. Niš-Basel let

  banana
   odgovori
  16/12/2016

  Poštovanje,

  zamolila Bih Vas da mi javite kada imate let na relaciji Niš-Basel iza 01.01.2017. i iza, uljučujući i 01.01.2011.
  Koja je cijena leta ?

  Zainteresirana sam za let i zanima me način rezervisanja leta (imam BiH pasos).

  Buduci da nisam stanovnik Rebublike Srbije, a predhodno cu biti u Srbiji par dana trebam li išta osim pasosa imati uz sebe?

  Unaprijed hvala na odgovoru!

  Lijep pozdrav !

 86. Olaksati kupovinu karata

  Goran Mitrovic
   odgovori
  25/11/2016

  Dobar dan leteo sam sa vasom konpanijom i uvek mije bijo problem placanje leta jer nemam racun vasa konpanije bi trebala da napravi wizz platne kartice za letove gdebi putnici bez bankovnog racuna mogli dopunjavati svoje wizz platne kartice za svoje letove .tobinam mnogo olaksalo nebih morali stalno molili nekoga danam uplacuje letove .napravite sajt gdebi mogli dase registrujemo za platne kartice i preko istog placali svoj let.

 87. Karte za Holandiju

  Gordana
   odgovori
  14/11/2016

  Hocu da idem kod brata u Holandiju sa detetom od 14 godina.
  Termin je kraj januara i pocetak februara.
  Ostali bi 4 dana samo,,cetvrtak do nedelje zbog skole.
  Beograd -Ajndhoven najpovoljnije ,,,karte po 28 eura ,,
  Javite mi termine kad ima .
  Hvala unapred.

  • Play Travel
    odgovori
   17/11/2016

   Gordana, cene avio karata variraju u zavisnosti od popunjenosti mesta u avionu. U navedenom periodu trenutno najpovoljniji datum na relaciji Beograd Ajndhoven je 11.02.2017.
   Ukoliko Vam odgovara let sa polaskom iz Niša, u navedenom periodu letovi su petkom i ponedeljkom. Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom na relaciji Niš Ajndhoven iznosi 39 EUR.

 88. Beograd-Cirih

  Dušan
   odgovori
  24/11/2016

  Poštovani
  da li postoji mogućnost leta na relaciji Beograd-Cirih i obrnuto.
  Polazak iz Beograda oko 23 ili 24 12. 2016, a povratak 02.01.2017 god
  Naravno ako postoji mogućnost leta na pomenutoj relaciji interesuje me i cena karte sa svim taksama.
  Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   25/11/2016

   Dušane, Wizz Air avio kompanija nema letove na relaciji Beograd Cirih. Ukoliko Vam odgovara možemo da Vam ponudimo let na relaciji Beograd Basel. Cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom u navedenom periodu putovanja u ovom trenutku iznosi 139 EUR.

 89. Let na relaciji Temišvar -Cirih

  Dušan
   odgovori
  24/11/2016

  Poštovani
  da li postoji mogućnost leta na relaciji Temišvar-Cirih i obrnuto.
  Polazak iz Temišvara oko 23 ili 24 12. 2016, a povratak 02.01.2017 god
  Naravno ako postoji mogućnost leta na pomenutoj relaciji interesuje me i cena karte sa svim taksama.
  Hvala

 90. Let iz Nisa za Brisel

  Nena
   odgovori
  14/11/2016

  Da li postoji linija Nis – Brisel…..najpovoljnija cena povratne karte inace putovala bih sa dvoje dece 15 i 6 godina ……ili do nekog grada u Holandiji koji je blizu Belgije. A putovala bih posle 15 decembra ….Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   21/11/2016

   Neno, Wizz Air avio kompanija u ovom trenutku nema direktne letove na relacijij Niš Brisel. Ukoliko Vam odgovara možemo da Vam ponudimo let sa polaskom iz Sofije, Skoplja, Budimpešte, Temišvara. Trenutno najpovoljniji polazak u navedenom periodu je iz Sofije. Avio karta u jednom pravcu sa ručnim prtljagom u ovom trenutku iznosi 19 EUR

 91. prtljag

  sandra
   odgovori
  14/11/2016

  Postovani,da li je moguce Sa kolicima doci do ulaza u avion i da li se kolica racunaju kao prtljag u pitanju je Baggy i da li se mere,prvi put mi je da putujem Sa detetom tako da me zanima .Sto se tice Auto sedista nije Problem za kupovinu sedista,kako da znam da odgovaraju sigurnosni pojasevi u avion?

 92. jedan pravac

  Milutin
   odgovori
  06/11/2015

  Molim da mi odgovorite to jest da me uputite ,\elim da putujem y KIJEV ,PAME INTERESUJE KOG DATUMA IMATE LETOVE I DA LI MI MOZETE RECI KOLIKO KOSTA KARTA U JEDNOM PRAVCU . znaci/ Beograd /Kijev .

 93. marija
   odgovori
  16/02/2015

  Koja je cena povratne karte za dve odrasle osobe na relaciji NIS-BASEL ,pocetkom jula konkretno 06.07.2015.ili 13.07.2015.

  • Play Travel
    odgovori
   17/02/2015

   Marija, u zavisnosti od datuma putovanja cena avio karte može varirati, u ovom trenutku najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Niš Basel Niš u periodu od 13.07.-27.03. iznosi 117 EUR.

  • marija
    odgovori
   18/02/2015

   Hvala na odgovoru, jos bih jedno pitanje pitala, a karta povratna takodje za istu relaciju za 06.07.2015, cena za nju koja je? Hvala unapred

   • Play Travel
     odgovori
    18/02/2015

    Marija, u ovom trenutku cena povratne avio karte na relaciji Niš Basel Niš u periodu od 06.07.-27.03. iznosi 139 EUR

 94. vesna
   odgovori
  12/02/2015

  Koja je cena povratne karte za jednu odrasllu osobu i jedno dete od 8 god.na rlaciji Beograd-Frankfurt od 21 marta do 30 marta?

  • Play Travel
    odgovori
   12/02/2015

   Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Beograd BEG – Frankfurt FRA za tražene datume iznosi 179 EUR za odraslu osobu i 169 EUR za dete. Let se obavlja na redovnoj avio kopaniji Air Serbia. U cenu su uključene sve aerodromske takse.

 95. Sonja Miljusevic
   odgovori
  04/02/2015

  Da li ima let za neki let blizu Osla?

  • Play Travel
    odgovori
   05/02/2015

   Sonja, avio kompanija Norwegian Air Shuttle leti direktno na relaciji Beograd – Oslo (Gradermoen) sredom i subotom.
   Nažalost, avio kompanija Wizz Air nema letove za Norvešku iz Beograda, već za gradove Gothenburg Landvetter GOT i Stockholm Skavsta NYO u Švedskoj.

 96. Natasa
   odgovori
  04/02/2015

  Interesuje me najpovoljnija karta Skoplje-Memingen 01.04.2015-08.04.2015

  • Play Travel
    odgovori
   05/02/2015

   Nataša, direktni letovi na relaciji Skoplje – Memingen su utorkom, četvrtkom i subotom. Trenutno najpovoljnija cena avio karte za termin 31MAR – 07APR iznosi 89 EUR sa uračunatim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom dimenzija 42x32x25cm po osobi. Ukoliko ste fleksibilni sa datumima putovanja, cene mogu biti i niže u zavisnosti od raspoloživih mesta.

 97. Sasa Violeta Stosic
   odgovori
  31/01/2015

  koliko bih stajala cena ako bih dva meseca unapred rezervisao
  unapred hvala

  • Play Travel
    odgovori
   03/02/2015

   Kupovina avio karata po par meseci unapred, svakako osigurava da ćete kartu kupiti po dobroj ceni. Poželjno je da kompletno isplanirate putovanje i potvrdite datume prilikom kupovine avio karata, obzirom da većina aviokompanija naplaćuje penale za svaku promenu. Faktori koji utiču na cenu su takođe i dan u nedelji kada letite, razlika u ceni tokom sezone kao i raspoloživost mesta. Za sve informacije o rezervaciji slobodno nas možete kontaktirati.

 98. budimir
   odgovori
  30/01/2015

  koliko je povratna karta beograd geteborg

  • Play Travel
    odgovori
   03/02/2015

   Budimire, avio kompanija Wizz Air leti direktno na relaciji Beograd – Gothenburg Landvetter Airport utorkom i subotom. Trenutno najpovoljnija cena avio karte u jendom pravcu sa uključenim aerodromskim taksama iznosi od 35 EUR za jednu osobu. Cene mogu varirati u odnosu na datum putovanja.

 99. Marko
   odgovori
  25/01/2015

  Zanima me zašto u ponudi nemate letove iz Niša kada su karte vec u prodaji?

 100. olja
   odgovori
  01/03/2015

  Zdravo,zanima me cena karte i polazak beograd- memingen polazak bi bio oko 20 decembar i povratak oko 15 januara . Kada je najpovoljnije kupovati kartu i kada ima polazaka u tom periodu?pozzz

  • Play Travel
    odgovori
   04/03/2015

   Olja,
   cene karata za tražene datume se još uvek ne nalaze u sistemu avio kompanija Wizz Air objavljuje tarife za svoje letove koji će biti obavljeni u narednih 6 meseci. Najbolji period kupovine za željene datume je početak avgusta.

 101. danilo
   odgovori
  21/01/2015

  jeftina karta krajem marta pocetkom aprila u jednom pravcu Beograd- Malme koliko kosta?

  • Play Travel
    odgovori
   21/01/2015

   Trenutno najpovoljnija cena avio karte u jednom pravcu na relaciji Beograd BEG – Malme MMX iznosi 35 EUR. Cena je izražena po osobi i uključuje sve aerodromske takse i ručni prtljag dimenzija 42x32x25cm.

 102. cubrilo milan
   odgovori
  20/03/2015

  Cena karte za Holandiju za Dan 27 ili 28 03 2015 I vreme pola ska

  • koliko kosta karta do amsterdama ?

   Klara Ciglovski
    odgovori
   06/12/2015

   Interesuje me dali ima let 22 03 2016 za Amsterdam,i cena karte u jednom pravcu ?

  • Play Travel
    odgovori
   20/03/2015

   Milane, najpovoljnija cena karte do Ajndhovena u jednom pravcu iznosi 69 eur sa ručnim prtljagom do 10 kg. Navedena cena je trenutno raspoloživa za polazak 26.03. i 28.03.2015. Avion iz Beograda poleće u 06:00, a u Ajndhoven sleće u 08:30.

 103. bilsena koca
   odgovori
  29/03/2015

  Putujem sa bebom dali neko zna moguli kolica za bebu nosit sa sobom u agenciji nisu znali dati odgovor

  • Play Travel
    odgovori
   02/04/2015

   Deca do 2 godine starosti mogu putovati na krilu odrasle osobe na letovima avio kompanije Wizz Air. Ukoliko putujete sa bebom možete poneti jedna dečija kolica i jedan komad ručnog prtljaga potpuno besplatno. Putnici mogu poneti jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 42 x 32 x 25 cm sa maksimalnom težinom od 10 kg (mala kabinska torba).

 104. dejan
   odgovori
  21/03/2015

  Da li cete leteti ovog leta iz Beograda ili Nisa za Norvesku

  • Play Travel
    odgovori
   01/04/2015

   Dejane, Wizz Air avio kompanija leti direktno do Gothenburg-a u Švedskoj, dok direktni letovi na relaciji Beograd BEG – Oslo OSL se obavljaju na avio kompaniji Norwegian Air Shuttle sredom i subotom. Cene avio karata mogu varirati u odnosu na termin putovanja i raspoloživost mesta u avionu.

 105. Danijela Vitic
   odgovori
  18/03/2015

  Nas šestoro putujemo u avgustu za Holandiju Wiy airom. Karte smo već rezervisali. Planirali smo da ponesemo 3 veća kofera. Kolike su dimenzije najvećeg kofera koji možemo da ponesemo.

  • Play Travel
    odgovori
   19/03/2015

   Danijela, na letovima low cost avio kompanije Wizz Air dozvoljen je mali ručni prtljag dimenzija 42x32x25cm po osobi koji je uključen u osnovnu cenu avio karte. Ukoliko je Vaš ručni prtljag veći od dimenzija male kabinske torbe, ali ne preko 56x45x25 cm, možete ga uneti kao ručni prtljag, uz naknadu od 10 EUR.
   Ukoliko želite da doplatite za predati prtljag, na letovima Wizz Air-a platićete naknadu po komadu (maksimalna težina predatog prtljaga je do 32kg).
   Nadoknada za prevoz prtljaga je znatno jeftinija ukoliko se plati prilikom kupovine avio karte, nego ukoliko doplatite na aerodromu na dan puta.

 106. Jelena
   odgovori
  10/03/2015

  Da li je dizvoljeno unosenje lap topa u avion?Pozdrav

  • Play Travel
    odgovori
   11/03/2015

   Jelena, na letovima low cost avio kompanije Wizz Air dozvoljen je jedan komad malog kabinskog prtljaga dimenzija 42x32x25cm. Lapotop možete uneti kao ručni prtljag ukoliko se uklapa u pomenute dimenzije.
   Ukoliko je Vaš ručni prtljag je veći od dimenzija male kabinske torbe, ali ne preko 56x45x25 cm, možete ga uneti kao ručni prtljag, uz naknadu od 10 EUR. Ukoliko putnici pokušaju da unesu više komada prtljaga kao ručni biće vraćeni na šalter za čekiranje ili će im biti zatraženo da kompetan ručni prtljag prepakuju u jednu torbu.

 107. ivana
   odgovori
  07/03/2015

  Zanima me cena povratne karte do Malmea 15. Maja

  • Play Travel
    odgovori
   07/03/2015

   Ivana, u zavisnosti od datuma povratka cena karte može da varira, najpovoljnija prosečna cena povratne avio karte iznosi 152 EUR sa uračunatim ručnim prtljagom.

 108. Danijela
   odgovori
  03/03/2015

  Molim vas, dali ce biti uskoro letovi Paris-Nis?

  • Play Travel
    odgovori
   04/03/2015

   Danijela, letovi na relaciji Pariz Nis jos uvek nisu potvrđeni, u narednom periodu se očekuju objave novih letova iz Niša, pratite najnovije vesti na našem sajtu gde ćemo odmah po dobijanju informacija objavljivati nove linije kompanije Wizz Air.

 109. Biljana
   odgovori
  24/12/2014

  POštovani,
  Možete li mi odgovoriti da li će u skorijoj budućnosti iz nekog našeg grada biti otvorena linija do Malte s obzirom da na Malti radi puno gradjana Srbije i da obično preko Vaše kompanije lete iz Sofije ili Budimpešte.Hvala,pozdrav

  • Pera
    odgovori
   25/12/2014

   Malo je verovatno da će Wizz Air pokretati nove destinacije iz Beograda.U predhodnom periodu su povukli jedan avion sa Beogradskog aerodorma i smanjili broj destinacija na koje lete,ali ja mislim da sve nade treba položiti na Niški aerodrom i nadati se da će nove i lepše :) destinacije biti pokrenute sa tog aerodorma.

  • Play Travel
    odgovori
   25/12/2014

   Biljana, u ovom trenutku nema zvaničnih potvrda da će u ovom periodu biti pokretanja novih linija iz Beograda.

 110. Dragan
   odgovori
  21/12/2014

  Da li mozemo sa vama do Gepingena, udaqen od Stutgarta 40 km (SRN). Putovale bi dve odrasle osobe krajem januara, povratne karte, povratak za 15 dana, poz!

  • Play Travel
    odgovori
   22/12/2014

   Alternativa gradu Goppingen(Germany) je aerodrom Štutgart (30min vožnje) ili aerodrom Memingen(1h20min vožnje).
   Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Beograd – Štutgart za putovanje krajem januara na redovnoj avio kompaniji iznosi 147 EUR. Dok je cena povratne avio karte na low cost avio kompaniji na relaciji Beograd – Memingen 89 EUR.
   Cene uključuju sve aerodromske takse i izražene su po osobi.

 111. Verica Dinic
   odgovori
  18/12/2014

  Poštovani,stalno koristimo i ja i moja porodica putovanje vašom kompanijom.Mogu Vam reći hvala,zadovoljnii smo.Jedini problem je što ne letitite od Niša do Stockholma,pa me interesuje da li će doći do toga uskoro.S poštovanjem,pozdrav iz NI

  • Play Travel
    odgovori
   19/12/2014

   Od sledeće godine počinju letovi iz Niša:) detalje možete pogledati ovde.

   U ovom trenutku potvrđena je linija Niš Basel dok ostale desinacije čekaju na potvrdu.

 112. Dragan
   odgovori
  24/11/2014

  Za kompaniju kao kompaniju svaka cast, u zadnjih mesec dana sam 4 puta leteo sa njima.jedini problem je kupovina karata onima koji nemaju kartice. WIZZ ne prihvata din, a kartice. Pogotovu je problem doci do karata nama iz unutrasnjost. Ako neko ima resenje neka javi,pozz

  • Play Travel
    odgovori
   19/12/2014

   Sve informacije za rezervaciju i kupovino avio karata kompanije Wizz Air možete dobiti pozivom na telefon +381 11 305 93 14

   Uslove plaćanja možete pronaći ovde.

 113. Ilija Babic
   odgovori
  25/12/2014

  Sve pohvale.Odlicna Kompanija.Odlicno Osoblje.Dobra Flota.Svaka preporuka.

 114. Milan
   odgovori
  20/11/2014

  Koliko staje povratna karta Beograd Malme.

  • Play Travel
    odgovori
   21/11/2014

   Cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od datuma putovanja, kao i perioda kupovine avio karte. Veća mogućnost da dobijete povoljniju cenu je ukoliko kupujete kartu nekoliko meseci unapred i ukoliko ste fleksibilni kada su datumi putovanja u pitanju.

 115. Violeta
   odgovori
  15/11/2014

  Koliko je povratna karta od Beograda do Berlina?

 116. Admir
   odgovori
  28/12/2014

  Da li možete da mi odogovorite kako da nadjem karte Beograd-Eindhoven koje kostaju 28 e?

  • Play Travel
    odgovori
   29/12/2014

   Cene avio karata su ograničene brojem raspoloživih mesta. Trenutno najpovoljnija tarifa na relaciji Beograd – Ajndhoven je u terminu 26. februar i iznosi 26 EUR po osobi. U cenu avio karte u jednom pravcu uključene su sve aerodromske takse i ručni prtljag dimenzija 42x32x25cm. U cenu avio karte nisu uključeni troškovi rezervacije.

 117. Anica
   odgovori
  20/01/2015

  Poštovani. surfacing po Fejsu. naletim na vašu objavu.-reklamu.Interesuje me .da li vozite na Destinaciji München -Beograd.i koliko kosta povratna karta.i u koje vreme imate polaske..unapred zahvalna☺

  • Play Travel
    odgovori
   20/01/2015

   Anica, direktni letovi na relaciji Beograd – Minhen se obavljaju na avio kompaniji Lufthansa svim danima u nedelji. Dok avio kompanija Wizz Air leti direktno iz Beograda do Memingena (cca 110km od Minhena, zapad) petkom i ponedeljkom. Trenutno najpovoljnija cena avio karte u jednom pravcu je u iznosu od 35 EUR. Cene avio karata variraju u odnosu na datum putovanja.

 118. Marija
   odgovori
  17/01/2015

  Molim vas napisite ima li let u relaciji Beograd Frankfurt ili Beograd Luxembourg i koliko bi kostala karta ,datum je 03.avgust do 07 avgusta

  • Play Travel
    odgovori
   19/01/2015

   Marija, trenutno najpovoljnija cena avio karte na relaciji BEG FRA 03AUG -FRA BEG 07AUG iznosi 236 EUR. Ukoliko je datum povratka fleksibilan, i postoji mogućnost da promenite na 08. avgust, cena povratne avio karte iznosi 210 EUR. Cene uključuju sve aerodromske takse i izražene su po osobi.
   Ukoliko biste se odlučili za putovanje do Luksemburga, letovi se iz Beograda obavljaju najčešće sa presedanjem preko Milana i Pariza, a cene su u proseku od 70 EUR više u odnosu na putovanje do Frankfurta.

 119. Zeljko
   odgovori
  16/01/2015

  Interesuje me cena povratne karte Beograd-Pariz… koja je najpovoljnija ponuda

  • Play Travel
    odgovori
   16/01/2015

   Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Beograd – Pariz (aerodrom Beauvais) – Beograd iznosi 99 eur sa svim uračunatim taksama i ručnim prtljagom do 10 kg.

 120. Zora
   odgovori
  14/01/2015

  Da li ce u 2015 godini biti letova Beograd – Krf? Pokusavam da nadjem kartu za 20. juni.

  • Deki
    odgovori
   14/01/2015

   Od 14 juna lete iz Budimpešte.

 121. Filip
   odgovori
  06/01/2015

  Zanima me da li ima direktan let iz BEG do STR Wizz Air-om. Putovao bih krajem juna 2015 i zanima me koliko je povratna karta ako je fiksni da tum polaska 26.6.2015. a datum povratka 16.07.2015. Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   08/01/2015

   Avio kompanija Wizz Air ne leti na relaciji Beograd – Stuttgart, tako da bi cena karte za željene datume iznosila 199 eur na avio kompaniji Air Serbia.

 122. danilo
   odgovori
  06/01/2015

  putovo bi u maju Beograd -Malme (Sveska) ako ima koji datum

  • Play Travel
    odgovori
   06/01/2015

   Avio kompanija Wizz Air na relaciji Beograd – Malme u maju mesecu leti četiri puta nedeljno, odnosno svakog ponedeljka, srede, petka i nedelje. Trenutno najpovoljnija cena karte u jednom pravcu sa ručnim prtljagom do 10 kg iznosi 39 eur.

 123. olivera
   odgovori
  02/01/2015

  Uopste niste profesionalni zbog toga sto ne pustate pse u avion.Sve najjace svetske kompanije primaju pse,a vi ne,nasta to lici.Uzas,izgubicete jako dobru klijentelu zbog toga!

 124. SANJA
   odgovori
  02/01/2015

  Kazite mi molim Vas,da li planirate u bliskoj buducnosti da letite za hannover??

  • Play Travel
    odgovori
   03/01/2015

   Sanja, u ovom trenutku nažalost nema najava za nove letove iz Beograda.

 125. Aleksandra
   odgovori
  29/12/2014

  Redovno evo peta godina putujem sa vama.Odusevljena sam sto po znatno nizim cenama mogu putovati u Englesku jeste Luton udaljen od Londona al je putovanje udobno I povoljno.Zanima me dali ima neki organizovani prevov od Lutona do London’s?

  • Play Travel
    odgovori
   03/01/2015

   Aleksandra, prilikom kupovine karte možete izvršiti rezervaciju transporta sa autobusom ili vozom. Upite za transfere putničkim automobilom u Londonu možete postaviti na transfer@18.197.209.81 minimum 72 sata pre željenog vremena transfera.

 126. natasa
   odgovori
  30/03/2015

  Zbog cega su ukinuti letovi za Pariz i Milano i kada cete ih ponovo uvesti?Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   02/04/2015

   Nataša, u ovom trenutnku avio kompanija Wizz Air leti direktno na relaciji Beograd – Pariz (Beauvais) utorkom, četvrtkom i subotom, dok se letovi do aerodroma CDG Charles de Gaulle obavljaju svakodnevno na redovnoj avio kompaniji Air Serbia.
   Do 27. marta 2015. su se obavljali letovi na low cost avio kompaniji Easy Jet na relaciji Beograd – Milano. Trenutno direktni letovi su na redovnoj avio kompaniji Air Serbia, a ukoliko biste želeli da letite low cost avio kompanijom do Milana, postoji mogućnost iz Budimpešte ili Temišvara na letovima Wizz Air avio kompanije.

 127. Check in i prtljag

  Dragana
   odgovori
  06/04/2015

  Ako uradim online check-in gde predajem prtljag na aerodromu?

  • Play Travel
    odgovori
   07/04/2015

   Dragana, ukoliko putujete sa predatim prtljagom, a prethodno ste izvršili on line check-in i odštampali boarding pass, neophodno je da se javite na šalter avio kompanije Wizz Air, koji se otvara 2h pre predviđenog leta, kako biste čekirali i predali Vaš prtljag. Dozvoljene dimenzije malog kabinskog prtljaga su 42x32x25cm, dok je maksimalna težina predatog prtljaga 32kg.

 128. upit

  mariola
   odgovori
  29/07/2015

  Poštovani, molim za info: povratna karta Beograd – Pariz, direktno.
  15.10.2015.-20.10.2015. (+-3 dana)!

  Hvala mnogo.

  • Play Travel
    odgovori
   30/07/2015

   Mariola, trenutno najniža cena povratne avio karte na navedenoj relaciji za polazak 15. oktobra i povratak 22. oktobra iznosi 85 eur. Malo je viša cena karte sa povratkom za pet dana i iznosi 95 eur, a termin putovanja bi bio 17.-22. oktobar. U navedenu cenu su uračunate sve aerodromske takse, kao i ručni prtljag do 10kg.

 129. Nis -Memmingen

  Igor
   odgovori
  28/07/2015

  Postovani..

  Ima li neke nade za nas koji bi putovali iz Memmingena do Nisa?

  Unapred zahvalan

  • Play Travel
    odgovori
   28/07/2015

   Igore, u ovom trenutku na Wizz Air avio kompanija obavlja letove na relaciji Niš – Bazel, Niš – Malme.
   Iz Memingena, u ovom trenutku biste mogli da putujete direktno do Beograda.

 130. Beograd-Luksemburg

  Marija
   odgovori
  27/07/2015

  Da li ima direktan let Beograd-Luksemburg u periodu od 31.12 do 06.01.2016 putovale bi dve odrasle osobe i dvoje dece do 12god. Interesujeme cena povratne karte.Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   28/07/2015

   Marija, letovi se do Luksemburga iz Beograda obavljaju sa presedanjem najčešće u jednom evropskom gradu. Za Vaše tražene datume, trenutna cena povratne avio karte iznosi 295 EUR sa presedanjem u Cirihu.

 131. Milan
   odgovori
  25/07/2015

  Da li se iz Beograda može leteti za Oslo(odnosno Sandefjord) kao ranije i da li znate postoje li i dalje letovi za Norvešku wizz airom,još bolje iz Niša?

  • Play Travel
    odgovori
   27/07/2015

   Milane, direktni letovi se obavljaju na relaciji Beograd BEG – Oslo Gardermoen OSL na letu avio kompanije Norwegian Air Shuttle sredom i subotom. Nažalost, trenutno nema najavljenih direktnih letova do aerodroma Sandefjord, ali postoji mougćnost sa presadenjem iz Beograda, i najčešće konekcije su u Rimu ili Amsterdamu.

 132. marija
   odgovori
  18/07/2015

  Marija

  17/07/2015 Postovani, molim za jos jednu informaciju. Koliko je povratna karta na relaciji Nis-Bazel-Nis, za dve odrasle osobe i dete do 12 godina i naravno jedan prtljag do 23 kg. Hvala! P.S. u periodu 18.09.-25.09.2015.

  • Play Travel
    odgovori
   27/07/2015

   Marija, u ovom trenutku najniža cena karte za tražene datume iznosi 65 eur po osobi sa svim uračunatim taksama i ručnim prtljagom do 10 kg. Dodatna torba do 32 kg na navedenoj relaciji iznosi 35 eur po pravcu.

 133. pozdrav

  vlada
   odgovori
  16/07/2015

  Da li mozete da mi kazete nesto u vezi Dohe Qatar ima li sta od tih letova bez obzira na presedanja???? I koliko bi kostala karta od Dohe do Bg (bez obzira sa presedanjem ili bez) za termin oko kraja avgusta pocetka septembra???

  • Play Travel
    odgovori
   17/07/2015

   Vlado, najniža cena karte u jednom pravcu na relaciji Doha – Beograd u navedenom periodu iznosi 219 eur. Let je sa presedanjem u Istanbulu i odličnim konekcijama.

   • vlada

    vlada
     odgovori
    17/07/2015

    Jel to sa svim taksama mislim cena je konacna??? I koliki prtljag moze???

 134. mariola
   odgovori
  30/07/2015

  Mozete li mi poslati detaljne informacije o booking-u? Gdje da se obratim?

  • Play Travel
    odgovori
   30/07/2015

   Mariola, možete nas kontaktirati pozivom našeg kontakt centra, mailom ili lično u poslovnici. Naši agenti će Vam rado dati sve informacije o letovima i pomoći da odaberete let koji Vama najviše odgovara.

 135. Beograd ; Skopje ili Nis -Toronto

  wati
   odgovori
  03/08/2015

  Da li imate liniju i koj dan na relaciju Beograd; Nis ili Skopje za Toronto (Canada) koja je najniza cena i koj dan ako imate,

  isto i povratna karta koja je najniza i jednosmerno

  hvala

  • Play Travel
    odgovori
   06/08/2015

   Konekcije letova do Toronta su moguće svakim danom. Najpovoljnije u Vašem slučaju, bi bilo putovanje iz Beograda. Cene avio karata se razlikuju u odosu na termin putovanja, a prilikom kupovine avio karte morate da imate izražen datum polaska i povratka. Moguća je i kupovina avio karte u jednom pravcu, ali ukoliko planirate povratak i imate određen datum povratka, više se isplati kupovina povratne avio karte.

   • wati
     odgovori
    10/08/2015

    Data nije mi specifikovano, zato sto nije mi hitno, vazno mi je kad ce me izadji najeftini, neka sezona, a treba mi povratna karta, za 10-15 dana, planiram da setam, i da ne trosim mnogo ;) :p za kartu.
    Ako obavezno je da se specifikuje data onda nista moram da razmislim kad da izrazem datu!

    hvala na odgovor

 136. Nis-Basel

  Danica
   odgovori
  06/09/2015

  Zdravo, interesuje me kada imate najjeftiniji let u oktobru?kako se moze rezervisati karta preko vas? da li se karta mora preuzeti licno ili se moze poslati?i kakva je politika kompanije sto se trudnica tice? do kog meseca kompanija dozvoljava da trudnice putuju? pozdrav

  • Play Travel
    odgovori
   06/09/2015

   Danice, trenutno najpovoljnija cena avio karte u navedenom periodu putovanja iznosi 44 EUR. U cenu avio karte su uključene sve aerodromske takse i ručni prtljag do 10kg. Rezervaciju možete napraviti pozivom našeg kontakt centra ili mailom na wizz@18.197.209.81. Kupljenu avio kartu možete preuzeti u poslovnici ili Vam možemo poslati na mail. Na letovima Wizz Air avio kompanije, trudnicama je nakon 28 nedelje potrebna potvrda lekara , a nakon 34 nedelje trudnoće nije dozvoljeno ukrcavanje u avion.

 137. Beograd - Amsterdam

  Zoran
   odgovori
  30/10/2015

  Koja mi je naj povoljnija varijanta da odem na jedan dan i isti se
  vratim? Treba tamo da stignem do kraja radnog vremena – odnosno do 14h
  posto moram da stignem do Helmonda do kraja radnog vremena i da se
  vratim istog dana

  Unapred hvala na inf

  Ps. Prednost ima vikend ali ako je bitna razlika u ceni karte –
  razmotricu i neki radni dan…

  Pozdrav!

  • Play Travel
    odgovori
   06/11/2015

   Zorane, avio kompanija Wizz Air ima letove na relaciji Beograd Eindhoven i nažalost nije moguće uklopiti odlazak i povratak u istom danu, kako let iz Beograda sleće u popodnevnim časovima, dok je let iz Eindhovena planiran za prepodnevne časove. Najpovoljnija solucija je let na relaciji Beograd Amsterdam avio kompanijom Air Serbia u jutarnjim časovima i povratak narednog dana u večernjim. Cena povratne avio karte iznosi 28.921 RSD za period putovanja do kraja novembra.

 138. Kucni ljubimci

  Jasmina
   odgovori
  28/10/2015

  Molim Vas za pojasnjenje, da li je moguce da je prevoz kucnih ljubimaca iz Holandije dozvoljen a da iz Tuzle nije. Koliko znam da aviokompanije dozvoljavaju jednog kucnog ljubimca po letu (maca ili pas) ukupne tezine sa transporterom cca 7kg, naravno to se podrazumijeva da ljubimac bude sa vama tj. obezbjedjen u transportnom boxu ne mislim na cargo prevoz, neke dozvoljavaju i vise njih, naravno da se placa odredjeni % avio karte.
  Hvala,

  Jasmina

  • Play Travel
    odgovori
   29/10/2015

   Jasmina, na letovima kompanije Wizz Air nije moguć prevoz kućnih ljubimaca. Jedini izuzetak je ukoliko je kućni ljubimac i pas vodič za slepu osobu. Uslovi prevoza kućnih ljubimaca mogu biti drugačiji na letovima različitih avio kompanija.

 139. Karte Beograd Pariz

  Ivana Predolac
   odgovori
  22/10/2015

  Poštovani,
  Molim Vas da mi napišete kojih dana je najpovoljnija cena karata Beograd – Pariz, u periodu od 20. januara do 20. februara. Potovalo bi dvoje odraslih i dete od 9 god, a bili bismo u Parizu 4 ili 5 dana. Dolazi u obzir i aerodrom u Temišvaru.
  Hvala.

 140. Paris

  zorica
   odgovori
  14/09/2015

  Zanima me cena povratne karte Beograd – Pariz (Bove) – Beograd za period 02.02.2016.-06.02.2016. (+-2 dana) sa svim taksama i bez skrivenih troskova ako imamo samo dozvoljen kabinski prtljag. (ukupno 7 putnika)

 141. Tatjana
   odgovori
  02/09/2015

  Zasto je ukinut let Beograd-Brisel? :(

 142. Jasna

  Jaminka Skakić
   odgovori
  27/08/2015

  Kada je njpovoljnija cena karte u septembru na relaciji Beograd Stokholm

  • Play Travel
    odgovori
   28/08/2015

   Jasminka, u ovom trenutku najpovoljnija cena avio karte na relaciji Beograd BEG -Stockholm NYO je za datum putovanja 30. septembar i iznosi 59 EUR. Cena uključuje sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

 143. Beograd - Pariz

  Tamara
   odgovori
  25/08/2015

  Postovani, interesuje me kolika je najniza cena povratne karte Beograd-Pariz-Beograd, putovala bih oko 20og septembra i vratila bih se za desetak dana.
  Takodje me interesuje i cena karte u jednom pravcu sredinom decembra.
  Hvala unapred!

  • Play Travel
    odgovori
   26/08/2015

   Tamara, trenutno najniža cena povratne avio karte za Pariz za polazak oko 20. septembra iznosi 79 eur sa ručnim prtljagom do 10 kg. Cena karte u jednom pravcu za polazak sredinom decembra trenutno iznosi 35 eur sa ručnim prtljagom.

   • Tamara
     odgovori
    01/09/2015

    Hvala na odgovoru! Interesuje me jos i cena povratne karte sredinom decembra, za svaki slucaj. I da li je potreban jos neki dokument osim pasosa, s obzirom na to da Srbija nije u Evropskoj uniji?

 144. Let za Frankfurt na Majni

  Snežana
   odgovori
  16/08/2015

  Poštovani,
  zainteresovana sam za povratnu kartu Bg-Frankfurt na Majni oko 30.08. sa boravkom od nekoliko dana . Da li ima letova i kolika je cena ?
  Hvala unapred.

 145. cena

  Jadranka Krsticev
   odgovori
  16/07/2015

  Molim vas dali postoji let za Oslo

  • Play Travel
    odgovori
   17/07/2015

   Jadranka, avio kompanija Wizz Air je ukinula letove iz Beograda za Oslo, ali Vam možemo ponuditi direktan let sredom i subotom na avio kompaniji Norwegian. Ukoliko Vam navedeni dani ne odgovaraju, moguće je kupiti kartu sa presedanjem, a polasci su u tom slučaju svakodnevni.

 146. Budimpesta/Malta

  Snjezana Jovicic
   odgovori
  23/05/2015

  Postovani mozete li mi reci cijenu povratne karte Budimpesta/ Malta, najjeftinije, wizz air-om u periodu kraj juna, jul? Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   27/05/2015

   Snježana, najpovoljnija cena povratne avio karte u navedenom periodu iznosi 149 eur sa ručnim prtljagom do 10 kg. Cena karte sa dodatnim prtljagom do 32 kg iznosi 219 eur.

 147. jos nesto

  Nebojsa
   odgovori
  06/05/2015

  Najlepse hvala na brzom odgovoru. Naravno, racunar je u svojoj, namenskoj torbi, i razume se da ga u avionu ne nameravam koristiti. Upravo sam i pitao zbog ostecenja, ipak je sigurnije kada je kod mene u rukama. A zaboravio sam da pitam sledece. Imam propisanu terapiju, koju redovno uzimam i za koju imam nalaz i uput lekara specijaliste. Smem li, i koju kolicinu lekova preneti, i na koji nacin? To mi je jako vazno, jer lekove dobijam za mesec dana, to je oko 6 kutija. Da li se smeju, u kojoj kolicini, i na koji nacin preneti lekovi preko granice?

  • Play Travel
    odgovori
   07/05/2015

   Nebojša, najbolje bi bilo da ukoliko Vam lekovi nisu potrebni tomkom leta, da ih spakujete u predati prtljag, ali u svakom slučaju da ponesete potvrdu od lekara specijaliste da su Vam ti lekovi neophodni za taj period i u toj količini. Ukoliko su Vam lekovi potrebni i tokom leta možete poneti jednu kutiju u ručnom prtljagu, naravno potvrda od lekara je i u tom slučaju obavezna.

 148. BEG-LUX

  Nebojsa
   odgovori
  05/05/2015

  Postovani,
  krajem meseca se iz Beograda selim kod verenice u Luksemburg. Sa sobom nosim, naravno, sto vise stvari, laptop i sl. Mozete li mi odgovoriti sledece. Da li letite za Frankfurt Hahn, ili Sarloa Belgija? I drugo, da li mogu laptop staviti u torbu za prtljag, a sa sobom bih u kabinu poneo ranac sa jos nekim sitnicama, da li je to dozvoljeno? Ili mi preporucujete suprotno, da sitnice stavim u prtljag, a laptop ponesem u kabinu? Generalno, Vase misljenje kako da se prebacim iz BG-a do Luksemburga, sa sto vise stvari. Hvala unapred, veliki pozdrav!!

  • Play Travel
    odgovori
   06/05/2015

   Nebojša, iz Beograda i aerodroma u okruženju možete leteti do Luxemburga sa jednim presedanjem. Najpovoljnija opcija je let iz Budimpešte gde najpovoljnija cena avio karte u jednom pravcu iznosi oko 190 EUR. Lap top Vam predlažemo da ponesete kao ručni prtljag kako bi ste izbegli eventualna oštećenja. Takođe, možete ga poneti kao ručni prtljag u posebnoj torbi. Standardna procedura kontrole na aerodromu podrazumeva vađenje lap topa iz torbe u kojoj se nalazi.

 149. jelena
   odgovori
  21/04/2015

  Postovanje,htela sam da vas pitam koliko iznosi karta za London povratna iz Bg i da li treba viza kad se ide u posetu i koja je cena za Tunis iz BG hvala

  • Play Travel
    odgovori
   24/04/2015

   Jelena, najniža cena povratne avio karte do Londona iznosi 69 eur sa svim uračunatim taksama i ručnim prtljagom do 10 kg. Dodatna torba bo 32 kg iznosi 42 eur po pravcu.

   Što se tiče Tunisa, najniža cena karte iznosi 179 eur sa svim uračunatim taksama taksama.
   Cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od datuma putovanja i raspoloživosti mesta na avionu.

   • jelena
     odgovori
    25/04/2015

    Hvalanajlepse na odgovoru,jos samo da vas pitam da li za London treba viza da li znate,pa da se organizujem hvala naj lepse

 150. Beograd-Pariz

  Kristina
   odgovori
  23/05/2015

  Poštovani, htela bih da pitam koja je najpovoljnija cena povratne karte Beograd-Pariz za period 31.07.-06.08.2015.

  • Play Travel
    odgovori
   25/05/2015

   Kristina, ukoliko dolazi u obzir polazak 01. avgusta cena karte bi iznosila 175 eur sa svim uračunatim taksama i ručnim prtljagom do 10 kg. Najniža cena karte za tražene datume 31.07.-06.08.215. iznosi 33.859,00 rsd.

 151. Letovi za Maltu...

  Vladan
   odgovori
  20/04/2015

  Postovani, koliko iznosi karta (prosecno, jer znam, da nije uvek ista cena), za let prema Malti, iz Beograda (ako ima let), kao i Budimpeste i Sofije…? I ako ima jos neki let iz naseg okruzenja- tj. Srbije, na toj destinaciji… Hvala Vam, veliki pozdrav, svako dobro…!

  • Play Travel
    odgovori
   21/04/2015

   Vladane, trenutno najniža cena karte sa polaskom iz Beograda iznosi 215 eur sa svim uračunatim taksama i prtljagom do 23 kg. Cena karte sa polaskom iz Budimpešte iznosi 110 eur sa ručnim prtljagom do 10 kg, dimenzija 42x32x25. Cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom sa polaskom iz Sofije iznosi 99 eur.

 152. Nis-Ajndhoven

  Dragan
   odgovori
  19/04/2015

  Da li Wizz Air uskoro uvodi ovu liniju, Nis -Ajndhoven ?

  • Play Travel
    odgovori
   20/04/2015

   Dragane, u ovom trenutku nažalost nema najava za nove letove iz Niša.

 153. Let Beograd-Minhen (Memingem)

  Tinka
   odgovori
  15/04/2015

  Postovani, prvi put bih letila avionom I zanima me najpovoljnija karta od BEGdo Memingena putovala bih 4og maja ili 08.05. Idem kod brata a imam mnogo stvari a busem mi se ne putuje 18h.Ja bih nosila veliki kofer ali naravno tezina bi iznosila do 32kg I zanima me koja je ukupna cene znaci karte plus takvog kofera, kabastog.Da li mi treba viza?Koliko znam ne ali eto da pitam I recimo ako se desi
  da je kofer preko 32kg koliko se doplacuje a u slucaju da ne moze da li postoji
  neki sef na aerodromu da se odloze stvari.Zanimame citava proceduraodtoga kakose kupuje stampa placa karta I gde do toga kako se cekira na aerodromu I stize u avion.Prvi put letim I jos se razmisljam da li busem da nastavim …Srdacan pozdrav I unapred hvala :)

  • Let Beograd-Memingem

   Play Travel
    odgovori
   21/04/2015

   Tinka, cena povratne karte za tražene datume u ovom trenutku iznosi 132 EUR dodatni prtljag do 32 kg iznosi 21 EUR po pravcu, nažalost na letovima avio kompanije Wizz Air nije dozvoljeno uneti kofere koji su teži od 32 kg. Na sledećem linu možete pronaći instrukcije za plaćanje. Nakon evidentiranja uplate avio karte ćemo Vam poslati na mail kako bi ste mogli da ih odštampate i ponesete sa sobom na aerodrom.

 154. Marija
   odgovori
  09/07/2015

  Koliko je najpovoljnija karta do Nis- Bazel, nije bitan datum?
  Hvala!

  • Play Travel
    odgovori
   11/07/2015

   Marija, u ovom trenutku najpovoljnija cena avio karte na relaciji Niš – Bazel je za datum putovanja 18. septembar i iznosi 25 EUR. Cena uključuje sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

   • Marija
     odgovori
    17/07/2015

    Postovani, molim za jos jednu informaciju. Koliko je povratna karta na relaciji Nis-Bazel-Nis, za dve odrasle osobe i dete do 12 godina i naravno jedan prtljag do 23 kg.
    Hvala!
    P.S. u periodu 18.09.-25.09.2015.

 155. marina
   odgovori
  06/07/2015

  Putujem sa dvoje dece i sa bratom.Greskom se mladje dete vodi na bratovoj karti,da li ce to biti problem prilikom ulaska u avion?Naravno otac je dao saglasnost,da deca idu sa majkom

  • Play Travel
    odgovori
   09/07/2015

   Marina, ukoliko ste Vi na istom letu i ukoliko se čekirate zajedno, nije problem što je dete na rezervaciji avio karte sa Vašim bratom. Bitno je da dete ima saglasnost drugog roditelja za putovanje u inostranstvo.

 156. Tijana
   odgovori
  28/06/2015

  Hvala na odgovoru,zanima me mogu li da ponesem hranu za dete,sendvic ,neke grickalice i slicno?

  • Play Travel
    odgovori
   29/06/2015

   Tijana, hrana za decu je dozvoljena na letovima kompanije Wizz Air, dok hranu (sendvič, grickalice i sl.) nije dozvoljeno uneti u avion.

 157. tijana
   odgovori
  26/06/2015

  10.07 putujemo sa bebom u Malmö ,zanima me mozemo li sa kolicima u avion ili da ih predamo sa prtljagom? Koliko vode je dozvoljeno da se ponese u flasici za dete?

 158. Nemacka

  Kosmopolita
   odgovori
  17/06/2015

  Postovani,
  Interesuje me najpovoljnija opcija za let do Dizeldorfa ili Dortmunda, preko vase kompanije? Datum nije toliko bitan (mada bi bilo ok u toku narednog meseca) karta moze da bude u jednom smeru, kao i povratna. Pozdrav.

  • Play Travel
    odgovori
   28/06/2015

   Najpovoljnija cena karte u jednom pravcu na relaciji Beograd Dortmund tokom jula iznosi 59 EUR dok najpovoljnija cena povratne avio karte iznosi 149 EUR za navedeni period. Napominjemo da visina cena karte može varirati u zavisnosti od datuma putovanja.

 159. android

  Krstic Marko
   odgovori
  30/05/2015

  Da li postoji opcija karte u elektronskon formatu da se ne stampaju karte nego da se pokazu u mobilnom telefonu i kako. ? Hvala

  • Android aplikacija Wizz Air

   Play Travel
    odgovori
   30/05/2015

   Marko, Aplilaciju za Vaš Android uređaj možete preuzeti ovde

 160. letovi za Italiju

  Mirjana
   odgovori
  05/06/2015

  Da li vaša kompanija ima let Bg-Verona
  Ako ima koja je cena?
  Ako nema, ima li šanse da ga bude u skorijoj budućnosti?
  Hvala
  Mirjana

  • Play Travel
    odgovori
   07/06/2015

   Mirjana, nažalost u ovom trenutku kompanija Wizz Air nema letove na ovoj relaciji, kao ni najava za proširenje broja destinacija na koje leti iz Beograda.

 161. kipar

  milan
   odgovori
  04/06/2015

  rezervisao sam kod vas karte za kipar. Dali mi je potrebno jos nesto osim pasosa u dzepu ??? odg. hvala

  • Play Travel
    odgovori
   06/06/2015

   Milane, ukoliko ste kartu kupili na Wizz Air-ovom letu i ukoliko putujete samo sa ručnim prtljagom, potrebno je da kod sebe imate bar šifru rezervacije. Naš savet je da uvek imate odštampanu kartu. Ukoliko putujete sa predatim prtljagom, u tom slučaju je neophodno da imate kod sebe i boarding pass.

 162. beograd-milano

  mara
   odgovori
  01/06/2015

  Poštovani!
  Postoji li šansa da uvedete let Beograd-Milano- Beograd?
  Bivši Jat je previše skup, jer nemaju konkurenciju! A mislim da bi mogli, jer Easy jet je uvek bio prepun,

  • Play Travel
    odgovori
   05/06/2015

   Maro, u ovom trenutku kompanija Wizz Air nema najava za proširenje broja destinacija na koje leti iz Beograda. Milano je jedna od interesantnijih destinacija od koje je do sada uprkos velikoj ponunjenosti koju ste naveli, odustalo dve avio kompanije u predhodnom periodu (AirOne i EasyJet)

 163. rezervacija karti

  FERID VELIC
   odgovori
  06/06/2020

  Helsinki-Sarajevo 20.6.2020 i povratna 25.7.2020 molim za iformaciju ako mozete vas predlog
  hvala.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar