Tarom Avio Kompanije

Ocena 3.5 / 5

* * * * *
  • SedišteBukurešt, Rumunija
  • Čekiranje putem internetaDa
  • IATARO
  • Predati prtljag1 x 23 kg
  • CallsignTAROM
  • Višak prtljagaod 50 EUR / kg
  • Moto
  • Airline AllianceSky Team

Tarom je nacionalna i najveća avio kompanija Rumunije. Osnovana je 1920 godine u saradnji sa Francuskom.

Od 1954 godine leti kao samostalna avio kompanija pod imenom Tarom. Sedište avio kompanije se nalazi u Bukureštu, a glavni aerodrom je Henri Coanda.

Članica je alliance SkyTeam. Iz Bukurešta leti do Beograda i ima saradnju sa Air Serbia. Putnicima iz Srbije nudi povoljne konekcije ka Bliskom Istoku. Trenutno nema interkontinentalne letove…

Imate poteškoća sa letom avio kompanije Tarom?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Tarom Avio kompanija
TAROM Airbus A310-300

Raspored Letova

Šifra Leta Let iz Let za Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned Polazak Dolazak Vreme Leta

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom Tarom možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar