Turkish Airlines: povoljne avio karte tokom zime

Turkish Airlines: Velika zimska promotivna akcija

 Avio kompanija Turkish Airlines snizila je ovog meseca cene avio karata za mnogobrojne destinacije.

 

turkish-airlines-promo

Promotivna akcija aktivna je već danas, a trajaće sve do 11. decembra 2013. godine. Na ovom sniženju povoljne avio karte se mogu kupiti za period putovanja od 7. decembra ove godine do 13. februara 2014. godine, ali treba imati na umu da se avio karte moraju kupiti bar 10 dana pre početka putovanja.

 

Promo akcija podrazumeva jeftine avio karte na mnogobrojnim linijama avio kompanije Turkish Airlines unutar Turske, ali i ka brojnim svetskim destinacijama. Jeftine povratne avio karte mogu se kupiti za liniju Beograd – Istanbul i to već od 99 EUR. Sa aerodroma Nikola Tesla može se jeftino leteti i do Tel Aviv za koji se karte mogu kupiti od 309 EURPeking je već od 439 EUR, Mumbai je od 539 EUR, Bangkok od 539 EUR, aTokio već od 589 EUR.

 

Na popustu je više od 150 destinacija na azijskom kontinentu, bliskom istoku, unutar same Turske, ali i Evrope, ka kojima avio kompanija Turkish Airlines leti, a sa presedanjem u Istanbulu.

 

Sve navedene cene važe za povratne avio karte, sa svim uključenim dodatnim troškovima, a sa standardnom uslugom avio kompanije Turkish Airlines.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar