Turkish Airlines promotivna ponuda za Istanbul!

Povratne avio karte za Istanbul po povoljnoj ceni!

Avio kompanija Turkish Airlines pokrenula je kratku promotivnu akciju tokom koje možete da kupite povratne avio karte za letove na liniji Beograd Istanbul.

Turska je trenutno jedna od retkih država u koju građani Srbije mogu da uđu bez ograničenja, a Istanbul idealan grad za posetu tokom jesenjih dana, zime ili pak proleća 2021. godine.

Promotivna ponuda će trajati samo do 22. novembra 2020. i u tom periodu možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda za Istanbul po ceni već od 119 EUR.

Cena obuhvata sve dodatne takse, a u nju je uračunat predat prtljag do 30kg i kabinska torba težine do 8kg.

Promotivnu ponudu možete da iskoristite za putovanja do 12. maja 2021. godine. Putovanje mora da traje bar dva dana ili tokom vikenda, a najviše tri meseca.

Državljani Srbije mogu da uđu u Tursku bez negativnog PCR testa ili obaveze samoizolacije. Pri ulasku u zemlju primenjuju se obavezni lekarski pregled i merenje temperature.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

16. novembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar