Lufthansa – Povoljno do destinacija u Severnoj Americi tokom aprila i maja

Prava prilika za putovanje u SAD i Kanadu!

Avio kompanije Lufthansa, Austrian Airlines i Swiss u svojoj ponudi i dalje imaju jeftine avio karte za putovanje ka severnoameričkim destinacijama.

Lufthansa Povoljno do destinacija u Severnoj Americi tokom aprila i maja

Ovih dana možete da kupite veoma povoljne avio karte za letove iz Beograda za Njujork po ceni već od 455 EUR, do Filadelfije po ceni već od 525 EUR, do Bostona i Vašingtona od 530 EUR, a do Majamija već od 580 EUR.

Snižene su i cene avio karata za letove iz Beograda do Montreala koje možete kupiti po ceni već od 620 EUR, avio karte za Čikago i Detroit su od 625 EUR, do Toronta od 640 EUR, do Majamija i Kalgarija od 680 EUR, a do Vankuvera, Orlanda, Los Anđelesa, Denvera, Dalasa, Atlante i Orlanda od 685 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima, a odnose se na putovanja tokom aprila i maja.

Letovi se obavljaju sa presedanjem u Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu, a u ponudi se nalaze i druge destinacije u Severnoj Americi koje obavlja partnerska avio kompanija United.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar