LOT odložio povratak u Beograd

LOT planira da obnovi liniju Beograd Varšava tek naredne godine

Avio kompanija LOT Polish Airlines prinuđena je da dodatno odloži obnovu linije Beograd Varšava usled novih ograničenja putovanja.

Poljska avio kompanija je letela redovno na liniji između Beograda i Varšave sve do novembra, kada je supsendovala letove usled širenja epidemije koronavirusa Covid-19 i zabrana putovanja. Po prvobitnom planu, LOT je želeo da obnovi liniju ovog ponedeljka, ali je to poremetila poljska vlada koja je produžila zabranu sve do kraja godine. Usled toga u avio kompaniji LOT Polish Airlines je odlučeno da linija Varšava Beograd bude ponovo uspostavljena tek od 1. marta 2021. godine.

Osim direktnih letova iz Beograda za Varšavu, putnici iz Srbije na ovaj način su ostali uskraćeni za dobre konekcije ka drugim poljskim gradovima, kao i destinacijama u Sjedinjenim Američkim Državama kao što su Njujork i Čikago.

Zabrana letova koju je uvela poljska vlada obuhvata i letove ka Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Gruziji, Jermeniji i SAD, osim saveznih država Ilinoj i Njujork.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

14. decembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar