Neobično putovanje za Noć Veštica

31. oktobra širom planete tradicionalno se slavi Noć Veštica

Praznik kojim se pokazuje sećanje na mrtve kroz malo šašav i humoristički pristup. Tradicija je postala da se za Noć vestica organizuju maskembali i žurke koje podrazumevaju ukrase i kostime sa idejom da sve izgleda što strašnije :).

Kako je danas dan kada slavimo Noć Veštica, vreme je da se upustite u malo sablasno raspoloženje, u duhu praznika. :)

Putovanje za Noć Veštica

Najveća parada za Noć Veštica se već punih 30 godina održava u Grinvič Vilidžu u Njujorku i pravi je spektakl kojem se mora prisustvovati. Naime, poslednjih godina u njoj učestvuje više od 60.000 kostimiranih ljudi, a okuplja više od 2 miliona posmatrača na ulicama Velike jabuke. Kako parada ima prenos na televiziji, procenjuje se da je vidi više od 100 miliona ljudi, ali naravno, pravi doživljaj se može steće samo u Njujorku.

Ukoliko niste u blizini Njujorka, obucite strašan kostim, skupljajte slatkiše ili još bolje krenite da obiđete neku ukletu atrakciju.

Ukoliko se ne plašite da posetite neka od najukletijih mesta na planeti u samo nekoliko klikova mi Vam planiramo tematsko putovanje, vredno vriska. :)

Možda do čuvenog Drakulinog Dvorca u Transilvaniji ili da prošetate ukletim ulicama Londona, kojima je šetao Džek Trbosek, ili pak da Noć Veštica provedete u gotskim legendama Praga, Muzeju mučenja, na jevrejskom groblju ili Karlovom mostu. Možda da vas put nanese do Dublina, gde ćete biti deo čuvenog karnevala sa temom priča o duhovima ili možda romantične Venecija, čije ulice i tamni, zavučeni delovi grada pričaju svoje priče o prošlosti i legendama.

Mnogi ističu i Bičvort mentalnu instituciju u Australiji, koja datira iz XIX veka, a za koju se tvrdi da ima skoro 9,000 duhova koji i dalje bivstvuju u ovom objektu. Zamak Ros u Republici Irskoj takođe može dobro da Vas naježi, jer poznat kao Dvorac Strave širom sveta.

Predloga je mnogo, Vi samo treba da odaberete i jednim klikom na našem sajtu playtravel.rs mi tražimo najpovoljnije cene avio karata za Vas, a ako želite da provede koju noć u društvu duhova i drakula tražimo Vam i hotelski smeštaj!

Proverite kako je zastrašujuće brzo i lako otputovati na neko od najukletijih mesta u Evropi.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar